Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok? Balkan Ninnisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman, bu akşam neden yok Balkan Ninnisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2022 22:32

Balkan Ninnisi yeni bölüm neden yok, sorusu ekranlarını açan izleyenlerin gündemine geldi. Her hafta salı akşamları seyirci karşısına çıkan Balkan Ninnisi dizisi 30 Ağustos TRT1 yayın akışında yer almadı. Dizinin yayın saatinde "30 Ağustos Zafer Bayramı 100. Yıl Özel Konseri" özel programı ekranlara gelirken, Balkan Ninnisi 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Balkan Ninnisi yeni bölüm ne zaman? İşte, Balkan Ninnisi yeni bölüm tarihi ve fragmanı.

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi 10. yeni bölümünün ekranlarda yer almaması dizinin hayranlarını meraklandırdı. Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Balkan Ninnisi ekran macerasına bir hafta ara verdi. Balkan Ninnisi'nin ekranlara gelen 10. yeni bölüm fragmanı ile beraber tarihi de belli oldu. Sevilen dizi 6 Eylül'de yeni bölümü ile yayınlanacak.

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Balkan Ninnisi 10. yeni bölümü 6 Eylül tarihinde TRT1 ekranlarında olacak. Dizinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri dolayısıyla bir hafta ekran macerasına ara verdiği tahmin ediliyor.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

BALKAN NİNNİSİ 9. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güldaniye halanın konağa gelmesi ile birlikte kimsenin huzuru kalmaz. Gençleri evlendirmek için bekar adayları listeye alan Güldaniye hala, Ertan ve Ayşen’i evlendirmek için her türlü yolu denemeye kararlıdır. Bu duruma Neriman’ın çok üzüldüğünü gören Süleyman, halayı konağa getirdiğine pişman olur. Tıraş gecesinde kalbi kırılan Jovanka ise, Ertan’ın tüm ısrarlarına rağmen Viyana’ya gitmek için yola koyulur. Ertan’ı unutmaya, kalbinden atmaya kararlıdır. Öte yandan evden kovulan Süleyman, Arif ve Daniel, hiç beklemedikleri bir şekilde kendilerini büyük bir belanın içinde bulurlar. Onlara ulaşamayan konak halkı, panik içinde onları aramaya koyulur...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!