Balkan Ninnisi 6. son bölüme Süleyman'ın 'gerçek aşk'ı öğrenmesi damga vurdu! İşte Balkan Ninnisi son bölüm ve yeni bölüm fragman

Güncelleme Tarihi:

Balkan Ninnisi 6. son bölüme Süleymanın gerçek aşkı öğrenmesi damga vurdu İşte Balkan Ninnisi son bölüm ve yeni bölüm fragman
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 02:36

Balkan Ninnisi 6. son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Salı akşamları seyirci ile buluşan Balkan Ninnisi'nin 2 Ağustos tarihli son bölümünde, Jovanka ile dizide oynayacak oyuncunun bulunması konaktaki her iki aileyi rahatlatırken, tapunun gerçek çıkması ve yapımcının film projesinden vazgeçmesi çarpıcı gelişmelerden oldu. Dizinin final anında ise Süleyman'ın Jovanka ve Ertan'ın gerçek aşkını haberlerden öğrenmesi ekranlara damga vurdu. İşte, Balkan Ninnisi son bölüm full HD izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Balkan Ninnisi son bölüm tek parça yayınlandı. TRT1 ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkan Balkan Ninnisi'nin bu salı yayınlanan 6. bölümünde Tahir ailesi, Makedon ailenin konaktan gitmesini beklerken tapunun gerçekliği ortalığı karıştırdı. Konakta yaşanan karmaşadan haberi olmayan ve beklenmedik bir hamle yaparak Jovanka’ya radyodan ilan-ı aşk eden Ertan'ın sürprizi romantik anlara neden olurken; gerçekleri öğrenen Süleyman'ın ne tepki vereceği gözleri yeni bölüm fragmanına çevirdi.

BALKAN NİNNİSİ SON BÖLÜM İZLE

BALKAN NİNNİSİ 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Süleyman, çarşı ağası olamasa da doğruyu söyleyerek çarşıda itibarını geri kazanır. Bu duruma en çok babası Zübeyir Ağa sevinirken en çok üzülen de Arif olur. Jovanka ile oynayacak oyuncunun bulunması konaktaki her iki aileyi de rahatlatır. Jovanka’nın parayı almasını her iki aile büyük bir heyecanla beklemeye başlar… Neriman, kızlarıyla birlikte börekler açıp türküler söyleyerek bu güzel haberi kutlama hazırlıkları yapar…

Haberin Devamı

Bu arada Zafer’le gizli gizli görüşen Ayşen, onun geri dönüşüne çok sevinir. Arif’le Gülsüm arasında ise son zamanlarda sert rüzgarlar esmeye başlamıştır.
Gülsüm’ü mutlu edebilmek ve onun yüzünü güldürebilmek için türlü yöntemlere başvuran Arif başarılı olabilecek midir?

Tahir ailesi, Makedon ailenin konaktan gitmesini beklerken, tapunun gerçek çıkması ve yapımcının film projesinden vazgeçmesi, her şeyi alt üst eder. Köfteci Süleyman, Neriman ve aile üyeleri bu duruma nasıl tepki verecektir?

Konakta yaşanan karmaşadan haberi olmayan ve beklenmedik bir hamle yaparak Jovanka’ya radyodan ilan-ı aşk eden Ertan, sevdiğinden ne yanıt alacaktır?..”

BALKAN NİNNİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!