Babil'in son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babil'in 4. bölümünde neler olacak?

Güncelleme Tarihi:

Babilin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Babilin 4. bölümünde neler olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2020 01:42

Babil dizisi cuma akşamı 3. bölümü ile ekranlara geldi. Babil'in bu haftaki bölümünde, İrfan ve Egemen'in ponzi sistemine geçmesi ve İrfan'ın yıllar sonra büyük aşkı İlay’la karşılaşması heyecanlı anları ekranlara taşıdı. Dizinin son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı şimdiden merak konusu oldu. Peki, Babil'in son bölümü sonrası yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Babil'in 4. bölümünde neler olacak? İşte, dizinin yeni bölümüyle ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil, 31 Ocak Cuma akşamı sevenlerinin karşısına çıktı. lay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesiyle işlerin karıştığı son bölümün ardından, izleyenler yeni bölümde neler olacağını araştırmaya başladı. Peki, Babil'in yeni bölümünde neler olacak? İşte, son bölümde yaşananlar ve 4. bölüm fragmanıyla ilgili ayrıntılar.

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Deniz için zaman azalırken İrfan ve Egemen ponzi sistemine para çekmek için yeni bir maceraya atılıyor. İrfan, yıllar sonra karşısına çıkan büyük aşkı İlay’la sarsılırken, Eda evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını fark ediyor.

Ayşe, Süleyman’la ne işi olduğunu anlamadığı İrfan’ın gizemini çözmeye çalışırken, Hakan da Ayşe’yi kıskacına alıyor. İlay’ın hırsı ve Eda’nın şüphesi işleri daha da karmaşık hale getiriyor.

BAKMADAN GEÇME!