Aycan Varış kimdir? Kısmetse Olur Aycan kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Aycan Varış kimdir Kısmetse Olur Aycan kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 12:34

Aycan Varış, Kısmetse Olur’un en çok dikkat çeken gelin adaylarından biri oldu. Popüler gelin adayı, gerek yaşadığı aşk ile gerekse diğer adaylarla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Peki, birkaç kez eleme tehlikesi altına giren Aycan Varış kimdir? Kısmetse Olur Aycan kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Kısmetse Olur gelin adaylarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu adayların arasında en çok dikkat çeken isimlerden biri de Aycan Varış oldu. Evdeki en genç adaylardan biri olan Aycan Varış, gelin adaylarıyla yaşadığı sert tartışmalarla sık sık adından söz ettiriyor. Genç gelin adayı, evin popüler damat adaylarından Onur ile ilişki yaşıyor. Peki, bugünkü bölümde elenme riski bulunan Kısmetse Olur Aycan kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Aslen Çorumlu olan ve İstanbul’da yaşayan Aycan Varış, 22 yaşındadır. Üniversite mezunu olan gelin adayı, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf kareleriyle büyük beğeni topluyor. Kısmetse Olur’da ilk olarak Adnan’a talip olan ancak damat adayından karşılık bulamayan Aycan Varış, kendisinden 9 yaş büyük olan damat adayı Onur Yüksel ile evlilik yolunda ilerliyor.

 

BAKMADAN GEÇME!