Aşkım Burçe Tunay kimdir? Survivor yeni yarışmacısı Aşkım Burçe'nin hayatıyla ilgili bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Aşkım Burçe Tunay kimdir Survivor yeni yarışmacısı Aşkım Burçenin hayatıyla ilgili bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2020 21:29

Survivor'a katılan 4 yeni yarışmacıdan biri olan Aşkım Burçe Tunay yarışmaya hızlı bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekti. Survivor ünlüler takımında yer alan Aşkım Burçe Tunay'ın hayatı, Survivor eleme gecesinde SMS oylaması yapacak olan izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki, Aşkım Burçe Tunay kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Survivor yeni yarışmacısı Aşkım Burçe'nin biyografisi ve hayatıyla ilgili bilgiler...

Haberin Devamı

Survivor 2020'de diskalifiye olan Fatma ve Erman'ın ardından yarışmaya yeni katılan isimler belli oldu. Survivor ünlüler kadrosuna katılan Aşkım Burçe Tunay ödül oyunu öncesinde yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Survivor Aşkım Burçe Tunay'ın biyografisi ve hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Aşkım Burçe Tunay kimdir ve kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte, Survivor Aşkım Burçe Tunay'ın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilenler.

Survivor 2020 yeni bölümde yeni yarışmacılarından biri Aşkım Burçe Tunay oldu. Survivor 2020'ya katılan Aşkım Burçe Tunay trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile dikkat çekiyor. İşte, Survivor Aşkım Burçe Tunay kimdir sorusunun yanıtını merak edenler için Aşkım Burçe Tunay'ın hayatı.

Haberin Devamı

AŞKIM BURÇE TUNAY KİMDİR?

Aşkım Burçe Tunay, 2000 doğumlu. İstanbul Akademik Cimnastik Spor Kulübü Sporcusu Aşkım Burçe Tunay 12-13 Ekim 2013 tarihlerinde Mersin'de düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası'nda I. Seri ve II. Seri deki başarısı ile Türkiye Şampiyonu olmuştur.

BAKMADAN GEÇME!