Artık Oluversin Gari oyuncuları kimler? Artık Oluversin Gari nerede çekiliyor?

Güncelleme Tarihi:

Artık Oluversin Gari oyuncuları kimler Artık Oluversin Gari nerede çekiliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2021 11:42

Artık Oluversin Gari gerek oyuncu kadrosu gerekse çekim yerleriyle dikkatleri üzerine çekti. 3 seriden oluşan filmin bu versiyonunda; Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlıyor. Filmseverler, Artık Oluversin Gari filminin konusu ve oyuncu kadrosunu merak ediyor. Peki, Artık Oluversin Gari oyuncuları kimler? Artık Oluversin Gari nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

Yapımcılığını Juli Sanat’ın, yönetmenliğini ise Hasan Doğan'ın üstlendiği, senaryosunu Murat Gürvardar’ın kaleme aldığı, müziklerini Barış Aryay’ın bestelediği ve oyuncu kadrosunda Birand Tunca, Aslıhan Malbora, Tuğba Melis Türk, Halil İbrahim Kurum, Selahattin Taşdöğen, Ali Rıza Tanyeli, Kıvanç Baran Aslan, Tuğçe Karabayır, Orçun Kaptan, Işıltı Su Alyanak ve Suat Sungur’un yer aldığı “Artık Oluversin Gari” filmi, bayramın ilk gününde televizyon izleyicileriyle buluşacak.

ARTIK OLUVERSİN GARİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekim mekanları, doğal ve tarihi güzellikleriyle dikkat çeken Oluversin Gari filminin çekimleri Muğla Milas'ta gerçekleştirildi.

Artık Oluversin Gari Konusu

Bütün köylüler duydukları dedikodunun gerçek olup olmadığını öğrenmeye, Güney, Derya ve ailesinden laf almaya çalışırlar. Deniz’in ameliyatı bitmiştir ve eve gelmişlerdir. Sadri ve Hatice olanları anlatır. Derya onlara hiçbir şeyin değişmediğini, yine öz ailesi olduklarını söyler. Salih ve Nuriye otele yerleşmişlerdir. Bu arada Güney Derya’ya evlilik teklifi etmek için hazırlıklara başlar ve Deniz’den fikir almak için yardım ister. Seda ise boş durmaz ve sürekli Güney’in etrafında dolanır. Güney onu istemediğini, Derya’ya âşık olduğunu tekrar anlatır. Güney’in evlilik teklifi, Seda’nın flaş belleği bulup ortalığı karıştırması, köylülerin defineciler ve otelciler olarak ikiye ayrılmasıyla eğlenceli ve komik olaylar yaşanmaya başlar.

BAKMADAN GEÇME!