Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar bu akşam var mı Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2020 19:18

Cuma akşamları ekranlara gelen Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölüm tarihi dizinin hayranları tarafından bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta ekran macerasına ara veren Arka Sokaklar'ın 548. bölüm tarihini merak edenler, Arka Sokaklar bu akşam var mı? Arka Sokaklar yeni bölüm ne zaman gibi soruların yanıtını araştırırken dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Ekranların en uzun soluklu yapımlarından olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü en son 20 Mart'a yayınlanmıştı. Geçtiğimiz hafta tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkan dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olmuştu. Arka Sokaklar'ın yeni bölümüyle ilgili beklenen açıklama geldi. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm tarihi ve fragmanı.

ARKA SOKAKLAR NE ZAMAN?

Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bu akşam Kanal D'de izleyici karşısına çıkacak. İşte, Arka Sokaklar'ın 548. yeni bölüm fragmanının özeti;
Kadri, kendisini kandırdığını anlayan Narkotik Şube Müdürü Aslı'nın ölüm emrini veriyor! Ekip ise, emrindeki Hasan'ın ölümünden sorumlu olduğundan şüphelendikleri Aslı'yı tutukluyor. Sorgusu için emniyete götürüldüğü sırada Aslı ile birlikte ekip üyeleri Kadri'nin keskin nişancı ve uzun namlulu silahlı adamlarının hedefine giriyor. Kadri, emri veriyor ve adamlar ekip ile birlikte ölüm emri verilen Aslı'yı yaylım ateşine tutuyor. Bu sırada Aslı ile yakınlığını anlamaya çalışan Mesut, Nedim'i sıkıştırıyor. Aslı'nın bulaştığı kirli işleri ve kendisinin de ne kadar içinde olduğunu öğrenmeye çalışıyor; fakat, Nedim'in ağzından bir türlü bilgi alamıyor.

BAKMADAN GEÇME!