Aquaman filminin fragmanı yayınlandı! Ne zaman vizyona girecek?

Güncelleme Tarihi:

Aquaman filminin fragmanı yayınlandı Ne zaman vizyona girecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2018 12:25

Aquaman filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu. Başrollerinde Jason Momoa, Nicole Kidman, Willem Dafoe, Amber Heard ve Yahya Abdul-Mateen gibi isimlerin yer aldığı Aquaman filminin vizyon tarihi bir kez daha gündeme geldi. Peki, Aquaman ne zaman vizyona girecek?

Haberin Devamı

DC çizgi romanlarından beyaz perdeye uyarlanan Aquaman filmi için geri sayım sürerken fragman yayınlandı. Aquaman, DC Comics'in aynı adlı karakterinden uyarlanan ve Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılan ABD süper kahraman filmi. James Wan tarafından yönetilen filmin senaryosunu Will Beall yazdı.“Testere”, “Ruhlar Bölgesi”, “Hızlı ve Öfkeli 7” ve “Korku Seansı” gibi filmlerle tanınan James Wan'ın yönetmen koltuğuna geçtiği “Aquaman” 21 Aralık'ta vizyona girecek.

AQUAMAN’İN KONUSU

Arthur Curry kendisiyle ilgili büyük bir gerçeği keşfetmiştir. Kendisi okyanuslar altında inşa edilen Atlantis krallığının tahtının varisidir. Ancak Aquaman’in sinsi yarı-kardeşi Orm, Atlantis tahtını istemektedir. Arthur Curry, nam-ı diğer Aquaman, kendisine kalan mirasa sahip çıkmalı ve halkının başına geçmelidir…

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!