Anne dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Anne dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 09:27

Anne dizisinin ekrana gelen son bölümünde yine duygu seli yaşandı. Salı günü ekrana gelen bölümde sürpriz gelişmeler arka arkaya ekrana yansırken Turna'nın gözyaşları içerisinde yazdığı mektup, herkesi ekrana kilitledi. Turna'yı kaybettiği düşüncesi ise Zeynep'i kahretti. Peki, Anne dizisinin 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, bu sorunun yanıtı ve Anne dizisinin son bölümünde yaşananlara dair ipuçları!

Haberin Devamı

Anne dizisi salı akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça duygusal dakikalar yaşattı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Anne yeni bölümüyle salı akşamı ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde yaşanan gelişmeler izleyenleri şoke etmişti. Son bölüme Turna'nın annesine yazdığı mektup damga vurdu. Küçük kız yazarken gözyaşlarına boğulduğu mektubuyla ekran başındakileri de ağlattı. Son bölüm biter bitmez izleyiciler 6. bölüm fragmanını merak ettiler. Peki, Anne dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Anne dizinin yeni fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlamaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Dizinin son bölümünde Şule’nin telefonuyla büyük bir şok yaşayan Turna, ilkini atlatamadan ikinci bir krize daha neden oldu. Turna’nın başka birisine anne dediğini duyan Cavidan, hem Zeynep hem de Turna’nın üstüne giderek gerçekleri öğrendi. Kızının yaptıklarına inanamayan Cavidan, olanları algılamaya çalışırken kızının sesini duyan Şule, geçmişte yaşanılanları zihninden geçirdi. Zeynep ile görüşmesinde yaşanılanları bir kez daha hatırlayan Şule, kızının yaşadığını anladı. Öldü sandığı kızının yaşadığından artık emin olan Şule, Melek’i görmeye kafasına koydu ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda gazinodaki müşterinin kafasında şişe kırınca kendisini karakolda buldu. Öte yandan kızının yaptığı suçu kabullenemeyen Cavidan, Turna’yı annesine götürmesi için Zeynep’e baskı yaptı. Ancak her şeye rağmen kızı gibi benimsediği Turna’yı asla bırakmak gibi bir niyeti olmayan genç kadın, ailesini kaybetme pahasına Turna’dan vazgeçmedi. Cavidan ve Zeynep’in birbirlerini ikna etmeye çalıştığı sıralarda gözyaşlarına boğulan Turna ise bir veda mektubu yazdı. Zeynep’in hayatını alt üst ettiğini düşünen Turna, Güneş ailesinin evini terk etti. Mektubun ilk başlarını gülen gözlerle okuyan Zeynep, mektubun sonlarına doğru gerçekleri anladı ve gözyaşlarına boğuldu. Turna’yı hiçbir yerde bulamayan Zeynep, kendisine yardım edebileceğini düşündüğü Gönül’ün kapısını çaldı. Okulu, hastaneleri, aklına gelen her yeri arayan Zeynep, tam umudu kestiği anda Turna’yı buldu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!