Survivor Anıl Berk Baki kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Anıl Berk Baki kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2018 17:10

Survivor 2018 sezonuna katılan genç isimlerden biride Anıl Berk Baki oldu. Atletik ve çevik dış görünüşüyle dikkatleri üstüne çeken ve sportmen bir kişilik olduğunu gözler önüne seren Anıl Berk Baki'nin mesleği, yaşı ve nereli olduğuna dair konular Survivor izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Peki ismini ilk kez Survivor ile duyuran Anıl Berk Baki kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir?

Haberin Devamı

Survivor 2018 tüm hızıyla başladı. Yeni yarışmacıların kim olduğuna dair ciddi bir merak söz konusu. Merak edilen isimlerin başında ise gönüllüler takımında yer alan Anıl Berk Baki geliyor. Yarışmanın sıkı takipçileri, Anıl Berk Baki'nin ne iş yaptığını, eğitim durumunu ve özel yaşantısını merak ediyor. Peki Survivor Anıl kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? İşte detaylar...

En az diğer yarışmacılar kadar iddialı olan ve bu iddiasını açıkça dile getiren Anıl Berk Baki, şampiyonun kendisi olacağını ve o kupayı alarak yarışmadan ayrılacağını söyledi. Yelken ve crossfit sporuyla ilgilenen Anıl Berk Baki şüphesiz yarışmanın favorilerinden.

ANIL BERK BAKİ KİMDİR?

Aslen Trabzonlu olan Anıl Berk Baki, 1991 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise eğitimini ülkemizin köklü eğitim kurumlarından Galatasaray Lisesi'nde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi  Reklam Tasarımı ve İletişim Bölümü'nden mezun oldu. Hobi olarak yelken sporu ile ilgilenen Anıl Berk Baki, ardından bu sporu profesyonel olarak yapmaya başlamıştır. Kendisini geliştiren Anıl Berk Baki,  Milli sporculuğa kadar yükselmiştir.

Haberin Devamı

Crossfit antrenrölüğü de yapan Baki, Amerikan futbolu, voleybol ve atletizm gibi sporlarıda yapmaktadır. Anıl Berk Baki'nin Survivor'daki sloganı ise şudur; "Sadece çıkar yarışırım! Galibiyet arkamdan gelir.."

 

BAKMADAN GEÇME!