Altınsoylar 1. bölüm fragmanı nefes kesti - İşte Altınsoylar oyuncuları

Güncelleme Tarihi:

Altınsoylar 1. bölüm fragmanı nefes kesti - İşte Altınsoylar oyuncuları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2016 22:41

Altınsoylar 1. bölümüyle ekranlara merhaba dedi. Yayınlanan fragmanıyla izleyenlerin ilgisini çeken dizinin 1. bölümü cumartesi akşamı başladı. Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İlk bölüme dair detaylar ve Altınsoylar oyuncuları haberimizin detayında!

Haberin Devamı

Altınsoylar 1. bölümüyle yayın hayatına merhaba diyor. Kanal D ekranlarının yeni yapımı Altınsoylar ilk bölüm fragmanıyla ekranlara geldi. Yayınlanan fragmanlarla izleyenlerin ilgisini çeken dizinin 1. bölümü cumartesi akşamı başlıyor. Dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte, Altınsoylar 1. bölüm fragmanı ve oyuncular hakkındaki detaylar sizlerle.

Cumartesi akşamları ekrana gelecek olan dizi farklı karakterlere sahip Kayserili bir ailenin kimi zaman güldüren, kimi zaman hüzünlendiren ancak hep yüreklere dokunan hikayesini anlatıyor. Altınsoylar’ın büyükleri olan Muhiddin ve Semiha’nın hayatı büyük oğulları Gazenfer’in ölümüyle değişir, yaşanan bu trajik olayın ardından herkes bir yas havasına bürünür. Özellikle Gazanfer'in eşi Saadet çok değişmiş, içine kapanmıştır. Çocuk sahibi olamamanın üzerine bir de eş acısı eklenmiştir artık. Herkesin hayatını değiştiren ise bir anda karşılarına çıkan Oğuz’dur. Göçebe olarak yaşayan bu adamın gelişi ile birlikte Altınsoylar’ın hayatı yeniden renklenecektir. Her iki tarafta birbirlerini yanlış anlayacak, Muhiddin Bey torunu sandığı Oğuz'u aileye katmaya çalışacaktır.

Haberin Devamı

ALTINSOYLAR OYUNCULARI

Genç ve deneyimli isimleri bir arada toplayan Altınsoylar’ın başrol oyuncularını ve dizideki karakterlerini sizler için derledik.

Ayça Ayşin Turan (Burcu Günebakan)

Kara Gül dizisiyle dikkat çeken ve uzun süre bu dizide boy gösteren Burcu Günebakan, üniversite okumanın karşılığında Hamit’le evleneceği sözünü veren ancak sözünden cayarak kendine yeni bir hayat kurmaya çalışan Burcu Günebakan’a hayat veriyor.

Aras Aydın (Oğuz Bakır)

En son Oğlan Bizim Kız Bizim dizisiyle izleyici karşısına çıkan Aras Aydın, yeni dizisinde oradan oraya göç eden, kimsesiz genç bir adama, Oğuz Bakır’ı canlandırıyor.

Şebnem Bozoklu. (Gülsüm Altınsoy)

Komedi dizilerinin aranılan isimlerinden Şebnem Bozoklu, kocaya kaçtığı için tüm hakları elinden alınmış şamatacı bir kadını Gülsüm’ü canlandırıyor.

Bennu Yıldırımlar. (Saadet Altınsoy)

Haberin Devamı

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Bennu Yıldırımlar, hayat dolu bir kadınken kocasını kaybettikten sonra bambaşka birine dönüşen, Altınsoylar’ın büyük gelini Saadet’i canlandırıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!