Altın Koza başladı

Güncelleme Tarihi:

Altın Koza başladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2024 09:02

Bu yıl 31’inci kez düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali, Merkez Park’ta gerçekleşen açılış töreniyle başladı. Volkan Severcan’ın sunduğu gecede, Yaşam Boyu Başarı Ödülü ile Orhan Kemal Emek Ödülleri sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Bu yılın ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ Polonyalı yönetmen Jerzy Skolimowski’ye verildi.

Ünlü yönetmen ödülünü Adana Büyükşehir Belediyesi ve Festival Onursal Başkanı Zeydan Karalar’ın elinden aldı.

Usta yönetmen ödül konuşmasında, “Bu büyük onur için teşekkür ederim. Yaşam Boyu Başarı Ödülü sanki ‘Her şey bitti, güle güle’ demek anlamına da geliyor. Bir sonraki sefer buraya ‘Ekstra Ekstra Uzun Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü almak için gelmek istiyorum” diyerek tüm salondan alkışları topladı.

Altın Koza başladı

Adanalı yazar Orhan Kemal’in anısını yaşatmak için sinema emekçilerine verilen Orhan Kemal Emek Ödülleri de gecede sahiplerini buldu.
Altın Koza başladı

Bu yıl Orhan Kemal Emek Ödülleri’nin sahipleri oyuncu Güler Ökten, tiyatro yönetmeni ve seslendirme sanatçısı Mazlum Kiper ile yönetmen, genel koordinatör, yönetmen yardımcısı, senarist, görüntü yardımcısı ve oyuncu yönetmeni Muzaffer Hiçdurmaz oldu.

Haberin Devamı

İstanbul Arel Üniversitesi bünyesinde yer alan Arel Medya’nın medya sponsoru olduğu Uluslararası Altın Koza Film Festivali, 29 Eylül'de sona erecek...

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!