Akıncı dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İşte Akıncı dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgi

Güncelleme Tarihi:

Akıncı dizisinin oyuncuları kimler, nerede çekiliyor İşte Akıncı dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2021 13:32

Atv'nin yeni dizisi Akıncı yayınlanan fragmanlarıyla merak konusu olmuştu. Günler öncesinden tanıtımları yapılan Akıncı'nın sahnelerinin yanı sıra oyuncuları da dikkatleri çekmişti. Köklerini Osmanlı tarihinden alan bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatacak olan Akıncı'nın konusu ve oyuncularıyla ilgili detaylar, 1 Ocak tarihinde yayınlanacak ilk bölümle netleşecek. Peki, Akıncı dizisinin oyuncuları kimler? İşte Akıncı dizisinin oyuncuları ve konusu hakkında detaylı bilgi...

Haberin Devamı

Akıncı dizisi şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesidir. Bol aksiyon sahnelerinin yanında hayatın içinden birçok konu da işleniyor. Yönetmenliğini Veli Çelik'in, proje tasarımını Hakan Kandal'ın üstlendiği dizide hayatın içinden birçok konunun da işlenirken Türk televizyonlarına farklı bir soluk getirilmesi hedefleniyor. Akıncı dizisinini başrollerinde Şükrü Özyıldız, Büşra Develi, Yıldıray Şahinler yer alıyor. 

AKINCI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

İstanbul Kuzguncuk başta olmak üzere tarihi semtlerde çekimler gerçekleşmektedir. Ayrıca dizi film çekimlerinde kullanılan platolarda da birçok sahnesi yer alıyor.

AKINCI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olur. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!