Acıların en büyüğü... Hüseyin Avni Danyal, Barış Akarsu'nun babasını canlandırdı!

Güncelleme Tarihi:

Acıların en büyüğü... Hüseyin Avni Danyal, Barış Akarsunun babasını canlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2022 07:43

Hüseyin Avni Danyal, “Barış Akarsu: Merhaba” filminde Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu’yu canlandırdı. Akarsu ile sette tanışan ünlü oyuncu, “Acıların en büyüğünü yaşamış bir babayla aynı sette bulunmak buruktu” dedi.

Haberin Devamı

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”nın Metin Amir’i Hüseyin Avni Danyal, sinemada “Barış Akarsu: Merhaba” filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Usta oyuncu filmde merhum şarkıcı Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu’yu canlandırdı. İlk kez gerçekten yaşamış birini oynayan Danyal, film setinde Selahattin Akarsu’yla da bir araya geldi. Danyal, “Evladını yitirmiş, acıların en büyüğünü yaşamış bir babayla aynı yerde bulunmak buruktu” dedi.

Acıların en büyüğü... Hüseyin Avni Danyal, Barış Akarsunun babasını canlandırdı

ROLE HAZIRLANIRKEN TANIŞMAK İSTEMEDİM

Hüseyin Avni Danyal, role hazırlık aşamasında Selahattin Akarsu’yla bir araya gelmeyi istemediğini, ancak sette kendisiyle tanıştığını da söyledi: “Özellikle ben tanışmak istemedim. Filme başladıktan sonra bir araya geldik. Çünkü gerçeğinin davranış şekli, yürüyüşü farklı olabilirdi. Ben karakteri çıkardıktan sonra görüştüm. Yönetmenin hikâyesine hizmet etmek lazım, gerçeğine değil. Ama ilk defa başıma geldi bu; oynadığım birinin gerçekten yaşıyor olması durumu.”

Haberin Devamı

Acıların en büyüğü... Hüseyin Avni Danyal, Barış Akarsunun babasını canlandırdı

Barış’a çok benziyor

Hüseyin Avni Danyal, 18 Kasım’da vizyona girecek filmde Barış Akarsu’yu canlandıran İsmail Ege Şaşmaz’dan övgüyle söz etti: “Fiziksel olarak Barış’a çok benziyor. Amasra’da bir-iki kere bulunduğumuz ortamda canlı şarkı söyledi. Epey çalışmış, çok iyi söylüyor.”

 

BAKMADAN GEÇME!