46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2020 19:37

Türkiye’de sanat ve televizyon dünyasında 2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için geri sayım devam ediyor. En prestijli ödülleri arasında yer alan Altın Kelebek bu yıl 46. kez gerçekleşecek. Ödül töreninin düzenleneceği gecede, sinema, müzik ve televizyon dünyasından birçok sanatçı bir araya gelecek. Peki, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni hakkında bazı bilgiler.

Haberin Devamı

2019 yılının en iyilerinin ödüllendirileceği 46. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni, Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Yüzde 70'lik kısmının halk oylamasıyla oluşacağı değerlendirme süreci, yüzde 30 oranında ise jüri üyelerinin vereceği oylarla ödüller sahiplerini bulacak. Geri sayım devam ederken, merakla beklenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nin tarihi belli oldu. İşte, Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni tarihi hakkında ayrıntılar.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ NE ZAMAN?

Televizyon dünyasının en uzun soluklu ve prestijli ödülleri Altın Kelebek, bu sene Cem Davran ve Çağla Şikel'in sunumu ile 28 Şubat Cuma 19.45'te canlı yayınla Kanal D'de ve Teve2'de!

BAKMADAN GEÇME!