3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 18:34

3 Adam'ın bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak konusu oldu. Ekranların herkes tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen, eğlenceli ve komedi dolu talk show programı 3 Adam bu akşam birbirinden renkli konuklarıyla ekranlarda olacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

TV8’in sevilen talk-show programı 3 Adam’ın bu haftaki konukları belli oldu. 3 Adam bu hafta da izleyicilerine oldukça eğlenceli dakikalar yaşatacak. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'a bu hafta birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

3 ADAM KONUKLARI

Sunuculuğunu Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın yaptığı programa bu hafta, güzel oyuncu Merve Boluğur, İçerde dizisiyle ününe ün katan ve güzelliğiyle dikkat çeken Bensu Soral ve şarkıcı ve oyuncu Suzan Kardeş konuk olacak.

Televizyon ekranlarının en farklı formattaki şovu 3 Adam, 3 Adam Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veriyor. 3 Adam'ın konukları da 3 Adam Sahne köşesinde yaptıkları doğaçlamalarla izleyenleri güldürüyor.

BAKMADAN GEÇME!