3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? 3 Adam 1 Şubat konukları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kimler 3 Adam 1 Şubat konukları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2017 19:45

3 Adam'ın bu haftaki konukları sevilen programın takipçileri tarafından oldukça merak ediliyordu. Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip ettiği eğlenceli ve komik talk show programı 3 Adam'da heyecan dorukta. Her hafta ünlü isimleri de dahil ettiği skeçleri ve doğaçlama şovlarıyla adeta kahkaha tufanı yaşatan 3 Adam, bu akşam yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. Peki, 3 Adam'ın bu haftaki konukları kimler? İşte detaylar.

Haberin Devamı

3 Adam'ın bu haftaki konukları belli oldu. Her hafta ünlü isimleri de dahil ettiği skeçleri ve doğaçlama şovlarıyla adeta kahkaha tufanı yaşatan 3 Adam, bu akşam yepyeni bir bölümle izleyici karşısına çıkacak. BKM ekibinin sevilen yüzleri; Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un birlikte hazırlayıp sunduğu 3 Adam'a bu akşam Haluk Levent ve Ezgi Avcı konuk olacak. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 3. olan ve Survivor’ın 2016 sezon yarışmacılarından olan Ezgi Avcı ile keyifli bir sohbet yaşanırken, Rock Müzik dünyasının sevilen ismi Haluk Levent seslendireceği şarkılar ile programa renk katacak. Sahne köşesinde skeç yazarlarına, yazdığı skeci arkadaşları ile oynamak isteyenlere ve stund-up ile hikayesini anlatmak isteyenlere ekrana çıkma şansı veren 3 Adam bu akşam saat 20.00’de evlere konuk olacak.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta 22 Şubat’ta izleyicileriyle buluşan 3 Adam’a; Ezgi Mola ve Enis Arıkan konuk oldu. Enis Arıkan'ın annesiyle beraber çektikleri ve internette paylaştıkları videolar 3 Adam'ın bu haftaki bölümünde yayınlandı. Eğlenceli paylaşımlar ilgiyle izlendi. Eser Yenerler, kritik sorularıyla konuklarını köşeye sıkıştırınca ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Ferhat Göçer, çocuk enstrümanlarından kurduğu orkestrasıyla herkesi coşturdu. Orkestrada Ezgi Mola, Enis Arıkan ve 3 Adam da yer aldı. Ferhat Göçer, çocuk enstrümanlarından kurduğu orkestrasıyla herkesi coşturdu. Orkestrada Ezgi Mola, Enis Arıkan ve 3 Adam da yer aldı.

 

 

BAKMADAN GEÇME!