Teklif(Siz)

Güncelleme Tarihi:

Teklif(Siz)
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2002 10:57

Haberin Devamı

 9 temmuz salı - Benim ekibin Teklif(siz)leri :

- Bugün içinizden yemek yapmak gelmiyorsa, Dulcinea’ya gitmeye ne dersiniz? Dulcinea’da tüm yaz boyunca, terasta yaz mönüsü ve happy hours uygulaması başladı. 19.00-21.00 saatleri arasında, içeceklerde %50, yiyeceklerde %20 indirim uygulanıyor. Kendinize bir ikramda bulunmak için iyi bir fırsat.

- Enka Açıkhava Tiyatrosu’nda, saat 21.15’te ‘Kahvede Şenlik Var’ adlı oyun sahnelenecek. Birbirini sevmeyen iki toplumun ya da birbirini sevmeyen bir kadın ve erkeğin ortaklık kurarak, anlaşmalar yaparak evlenmelerinin hikayesini anlatan oyunda Ali Sürmeli ve Güven Kıraç gibi ünlü oyuncular rol alıyor.

- Caz festivali bugün de dopdolu. Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda, saat 20.00’de Brezilya Samba Gecesi var. Gecenin açılışını dün İstiklal Caddesi’nde gösteri yapan, Rio’nun en ünlü samba okulu Mangueira’nın karnaval davulcuları Funk’n Lata yapacak. Ardından Brezilya’nın divası Daniela Mercury ile samba cümbüşü devam edecek. Roxy’de saat 22’de gitarist besteci ve müzik eğitmeni Donovan Mixon, piyanoda Fabrizio Puglis, akustik basta Kürşat And ve davulda Cem Aksel’den oluşan Donovan Mixon Quartet sahneye çıkacak. Yine aynı saatte Kız Kulesi’nde, Focan Quintet ‘Standard à la Turc’ konseri var. Günü son etkinliği ise, saat 23.’te Babylon’daki Jane Monheit konseri.

- Ve bu akşam, Rumelihisarı’nda saat 21.00’de Nilüfer son kez sahneye çıkıyor. Türk pop müziği sevdalılarına duyurulur! (Geçen defa yoktu, bu sefer Reha Muhtar da sürpriz yapabilir. Bizden söylemesi...)

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!