Tek isteği çocuklarımıza yemek pişirmekti

Güncelleme Tarihi:

Tek isteği çocuklarımıza yemek pişirmekti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2012 00:00

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse’un hayatının son 1.5 yılında birlikte olduğu Reg Traviss (35), acı kaybının arkasından İngiltere basınından bile gizlediklerini anlattı.

Haberin Devamı

İlk merhabayla ilişkimiz başladı

Londra’da tanıştık. Ve daha ilk “Merhaba” dediğimizde birbirimizden inanılmaz etkilendik. İki anlamsız parça birbirini bulunca bütünü oluşturur ya aynen öyle. Amy evdeyken son derece normal bir kadındı. Ama tabii çok iyi biliyorduk ki o uluslararası bir stardı. Vefat ettiğinde bir buçuk yıldır birlikteydik. Çok ciddi aşamadaydık.

UYUŞTURUCU ŞOKU

Ölüm haberini aldığımda ona gidiyordum zaten, yoldaydım. Cansız bedeniyle karşılaşacağımı asla tahmin etmezdim. O geceyi birlikte geçirecek, ertesi gün de ortak bir arkadaşımızın düğününe katılacaktık. Ölümünün ardından çok spekülasyon yapıldı, herkes arkasından başka bir şey söyledi. Size gerçeği anlatayım: Amy onunla birlikte olduğum dönemde asla uyuşturucu kullanmadı. O gördüğünüz sarhoş hallerinin hepsi alkol yüzünden. Neden öldü derseniz... Çünkü bir zamanlar çok ağır uyuşturucular kullandı. Normal hayata dönse de arada bir uyuşturucu şoku denilen o krizlerden geçiriyordu. Bu, yanımda da oluyordu. Bayılıyor ya da sarsılıyordu. O kadar alışmıştık ki, böyle zamanlarda ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyorduk. Ufak müdahalelerle, ilaçlarını vererek iyileştiriyorduk. Ama ne yazık ki o gün bu şok uyurken geldi. Bu yüzden sevgilimi kaybettim.
Son Belgrad konseri çok merak ediliyor. Tamamen sarhoştu, alkolün etkisindeydi ve artistik bir tribe girmişti. Amy her gün ama her gün spor yapan bir kadın. Çok sağlıklıydı ve sağlığına önem verirdi. Her zaman öyle içen bir insan değil. Birkaç gün sonra İstanbul’da da birlikteydik zaten. Sandığınız gibi ölmek için yaşamıyordu Amy. Mutlu olmak istiyordu. Evlenecektik, en az iki çocuk yapacaktık ve çocuklarımıza yemek pişirecekti.

Haberin Devamı

HÂLÂ ATLATAMADIM

İlk iki ay evden bile çıkamadım. Şimdi daha iyiyim, çalışmaya verdim kendimi. Bir daha aşık olur muyum, bilmiyorum. Ama onu asla unutamam. En çok da kendi şarkılarının sözlerini yazarkenki hali. Hiç gözümün önünden gitmiyor. O anlarda bir insanın hayattan aldığı en büyük zevklerden birine tanıklık ediyordum. Sırf bu yüzden bile bir daha onun gibisi gelmez. Amy hakkında film çekmemi isteyenler oldu. Biliyorum bir gün birileri yapacak ama o asla ben olmayacağım.

Haberin Devamı

Screwed Londra’da yılın filmi oldu

Londra’da doğdum. Sanat eğitimi aldım. İlk filmimi 19 yaşında çektim. Dört sinema filmi, dört kısa film ve onlarca reklam filmim var. Son filmim ‘Screwed’, İngiltere’de yılın en çok izlenen filmi oldu.
İstanbul’dayım. Çünkü yakın tarihle ilgili hem Türkiye’yi hem de İngiltere’yi ilgilendiren bir senaryo yazdım. Filmin bir bölümünü burada çekeceğim. Konusu Türkiye’yi çok ilgilendiriyor. Projeme Londralı işadamları Alper Ayaydın ve Sedat Özdemir de ortak oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!