Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2016 09:45

Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Kanal D'nin beğeni ile izlenen dizisi Tatlı İntikam, bu hafta 22. bölüm ile ekranlara gelecek. Tatlı İntikam 22. bölüm ile ekranlara gelmeden önce dizinin fragmanı heyecanla izleyiciler tarafından bekleniyor. Dizinin bu haftaki bölümünde neler olacağı şimdiden merak konusu oldu. Peki Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin yeni bölümü hakkında detaylar

Haberin Devamı

Tatlı İntikam 22. bölüm ile bu hafta ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümü ekranlara gelmeden önce yeni bölüm fragman için meraklı bekleyiş sürüyor. Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu her geçen gün daha da heyecanla cevap arıyor. Tatlı İntikam 22. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacak..

Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek mi?

Sinan, öğrendiği gerçekle yıkılır. Evlenmek istediği kadın ve en yakın arkadaşı arkasından ona oyun oynamışlardır. Sinan, Bülent ve Pelin’e çok öfkelenir, onlarla görüşmek istemez. Pelin ve Bülent başlarda kendilerini affettirmek için ellerinden geleni yaparlar. Sinan’ın onlara kıyamayacağını düşünürler. Ama bekledikleri gibi olmaz. Acaba Sinan, Bülent’i ve Pelin’i affedecek midir? Sinan ve Pelin’in arasının gergin olmasından faydalanan Rüzgar amaçlarına ulaşabilecek midir?

Haberin Devamı

TATLI İNTİKAM 21. BÖLÜM FRAGMANI

TATLI İNTİKAM 21. BÖLÜM 2. FRAGMANI

BAKMADAN GEÇME!