Tarkan'ın Türk Sanat Müziği albümü çıkıyor! Ahde Vefa kapak fotoğrafı!

Güncelleme Tarihi:

Tarkanın Türk Sanat Müziği albümü çıkıyor Ahde Vefa kapak fotoğrafı
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 16:20

Megastar Tarkan, Türk Sanat Müziği albümü olan 'Ahde Vefa' albümünü sevenleri ile buluşturmak için gün sayıyor. 11 Mart'ta tüm müzik marketlerde ve dijital müzik platformlarında dinleyiciler ile buluşacak olan albümün kapak resmi de ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı Tarkan, Türk Sanat Müziği'nin kendisinde hep özel ve ayrıcalıklı bir yeri olduğunu vurgularken, müzik yeteneğinin keşfedilip geliştirilmesinde büyük rol oynadığını söylüyor.

Çalışma ve hazırlıkları tamamlanan Tarkan’ ın yeni Türk Sanat Müziği albümü “Ahde Vefa” 11 Mart’ ta hayranları ile buluşma için geri sayımda.

Tarkanın Türk Sanat Müziği albümü çıkıyor Ahde Vefa kapak fotoğrafı

Megastar Tarkan: “Benden uzun yıllardır beklenen Türk sanat müziği albümümü sizlerle paylaşacak olmanın tatlı telaşı ve heyecanı içindeyim.

Nev-i şahsına münhasır ses ve yorumlarıyla Türk sanat müziğini benimle tanıştıran, kalbimi bu aşkla dolduran tüm Türk sanat müziği sanatçılarına sonsuz teşekkürlerimi bildirmeyi borç bilirim. Bu albüm bendeki etki ve katkılarınızla hayat buldu.

Haberin Devamı

' Ahde Vefa' nın sıkıntılı ve zorlu şu zamanlarda bir nebze de olsa içinizdeki kara bulutları dağıtmasını, yüreklerinizi aşkla doldurmasını temenni ediyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!