Tahterevalliden düşmemek için Başak-Balık dengesi lazım

Güncelleme Tarihi:

Tahterevalliden düşmemek için Başak-Balık dengesi lazım
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2012 00:00

Yeteneklerini gösterdiği Balık burcuna geçen Venüs, 7 Şubat’a kadar iş dünyasına bol kazanç ve güzellik getirecek. Ancak bu dönemde tahterevalliden zamansız yere düşmemek için Balık-Başak ve Mars-Venüs dengesini iyi kurmalıyız

Haberin Devamı

İşbirlikleri, birleşmeler, müzakere becerileri, maddi kazançlarla ilintili olan Venüs, Balık zamanı kurulmuş olan şirketlere (19 Şubat- 20 Mart) çekicilik verecek. Müşteri ve yatırımcıların akıllarını başlarından almak için yeniliklerle vitrine çıkmanın tam zamanı.

Balık burcu karşılıksız sevgi, sezgisellik, iyileştirme, gizli alanlar, iç dünya, insanlığa manevi yönden yardım etmek ve akışkanlarla ilintilidir. Hafif müzik ve şiirselliği temsil eden Balık burcu, rehabilitasyon merkezlerinde binlerce yıldır müziğin kullanımını çok güzel açıklar.

Mesela Steve Jobs ve Einstein, sezgilerini iş hayatlarına taşımayı başarmış iki Balık insanı. Sanal ortamla bağlantılı ürünler, bilgisayar oyunları, internet ve duyulara hitap eden aletler şimdilerde keşfedilebilir.

Haberin Devamı

Sezgisel yönetim modelleri, yaratıcılık, sosyal sorumluluk projeleri, yeni düşünce şekilleri, gizli belleklerde bilgi depolama, AR-GE, deneyler, özel formüller, geleceği hayal edeceğimiz toplantılar iş dünyasında bu haftadan itibaren adım adım baskın konuma geçecek.

Balıkçılık, alkollü içecek pazarı, denizcilik, geleneksel ve alternatif sağlık hizmetleri, kreatif reklam ajansları, çağrı merkezleri, fast-food firmaları, bağımlılık tedavi merkezleri, hastaneler, radyoculuk değer kazanıyor.

Reklamcı, psikolog, sanatçı ve özellikle şairleri başarılı bir dönem bekliyor. Zaten rahat Balık ile dakik Başak el ele verdiğinde başarı gelir. Uyum ve barışı seven Venüs, bu sefer yolculuğunda yalnız değil. Riski ve mücadeleyi seven Mars, karşıt burcu Başak’ta yer alıyor. Bu dönemde tahterevalliden zamansız yere düşmemek için Balık-Başak ve Mars-Venüs dengesini iyi kurmalıyız.

İşyerinde savaşlarımızı müzakere ve ikna yoluyla vermeliyiz. Tatlı dil, tam da bugünlerde yılanı deliğinden çıkaracak. Detaylara bakalım ama resmin bütününü de görelim. Hem analiz yapıp parçalarla çalışmak hem de projeye dışarıdan bakmak mümkün. Özenli ve düzenli çalışırken, hayaller ve sezgiler de yan koltuğumuzda oturabilir. Balık burcu zamansızlığında düşünüp, Başak dakikliğinde çalışabilir, uçuşan fikirleri kısa zamanda uygulamaya dönüştürebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!