Survivor'dan kim elendi? | Survivor All Star eleme gecesi izle

Güncelleme Tarihi:

Survivordan kim elendi | Survivor All Star eleme gecesi izle
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 12:05

13 Mayıs 2015 Çarşamba akşamı Survivor All Star’da eleme gecesi yaşandı ve bir isim Dominik Cumhuriyetine ve Survivor All Star’a veda etti. Survivor All Star’da bu hafta gönüllüler takımından bir isim dominik cumhuriyetine veda etti...

Haberin Devamı

Bir önceki konseyde Gönüllüler'den Sahra eleme adayı olmuştu. Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Bu hafta dokunulmazlığı kazanan Ünlüler, eleme gecesi gerginliğini Gönüllüler takımına bıraktı. Gönüllüler takımından Turabi dokunulmazlığı kazanarak elenmekten kurtuldu. Ada konseyindeki oylamada Sahra 4, Nadya 2, Bozok'ta 1 oy aldı. Böylece Gönüllüler, takımdan elemeye gönderdikleri ilk isim Sahra oldu.

Peki eleme gecesi SMS sonuçlarına göre yarışmadan kim elendi? Acunn Survivor All Star'da kim elendi? SMS birincisi kim oldu?

Konseyde çıkan sonuçlara göre bu hafta adaya veda eden isim Gönüllüler Takımı'ndan Nadya Zagli oldu.

Türkiye - Yunanistan'da ilk defa karşımıza çıkan Nadya Zagli, Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine bu yıl Survivor All Star'a katılmıştı. Survivor All Star Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Nadya Zagli'nin masaj görüntüleri sosyal medyaya düşünce adından sıkça söz ettirmişti.

Haberin Devamı

13 MAYIS 2015 SMS BİRİNCİSİ HASAN OLDU

Hasan, Nadya'nın ismini, bireysel dokunulmazlığı kazanan Turabi ise Begüm'ün ismini söyledi.

ilk elem adayı sahra olmuştu

1.Hasan

2.Hilmicem

3.Turabi

4.Begüm

5.Sahra

6.Bozok

7.Nadya

SURVİVOR ADASINA VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Haberin Devamı

Peki kimdir Nadia Zagli yani yarışmada tanıdığımız ismiyle Survivor Nadya...

Nadya, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında yarışmış ve rüştünü ispatlamıştı. Yunan ekibinde yer alan güzel yarışmacı Türk yarışmacılardan Selim Sabah ile aşk yaşamış ve evlenmişti. Selim Sabah ile evliliği ile konuşulan güzel yarışmacı şimdilerde Survivor All Star yarışmasında mücadele ediyor.

Eski rakiplerinden birisi eski eşi Selim Sabah’ın yeni sevgilisi Merve Oflaz ile ada hayatı boyunca hiç polemiğe girmedi. 29 yaşında 1.66 boyunda ve 51 kilodur.

Survivor All-Star yarışmacılarından Nadya Zagli'nin sosyal medyaya düşen görüntüleri olay yarattı. Görüntülerde Nadya, masaj yaptırıyor ve ardından da bir gece için hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!