Survivor Tarık kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Tarık kimdir, kaç yaşında Ne iş yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2017 16:04

Survivor Tarık, farklı kişiliği ve takım içerisinde kazandığı saygınlığını korumaya devam ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımındaki herkesin saygı gösterdiği Survivor Tarık, yaşına göre kazandığı sergilediği performansla da dikkat çekiyor. Peki, en son bölümde takım içerisinde sürekli olarak problem çıkaran Sabriye'yi uzaklaştırmak için gönüllü eleme adayı olan ve Sabriye'ye gelecek olan oyları marke etmek isteyen Survivor Tarık kimdir?

Haberin Devamı

Survivor Tarık Mengüç, takım içerisinde sergilediği efendi duruşu ve saygınlığıyla dikkatleri üzerine çekti. Takım içerisinde yaşanan olaylara ılımlı yaklaşmaya çalışan Survivor Tarık, eleme potasına giren Sabriye'nin oylarını alabilmek için bu hafta gönüllü olarak aday oldu. Peki, takımı için kendisini feda eden Survivor Tarık kimdir, kaç yaşındadır? İşte, hakkında merak edilen detaylar

Takımı için çıktığı 46 oyundan 12'sini kazanma başarısını elde eden Tarık Mengüç, 34 oyundan mağlup ayrılmıştır. Mengüç, bu başarısıyla 22 puan ve 0.48'lik performans puanına sahiptir.

TARIK İÇİN OLUMLU YORUMLAR YAPILDI 

Resmi Survivor sayfasında Tarık'ın profili altında yorumlar yapan seyirciler, genellikle 'efendilik' ve 'iyi niyet' başlıkları altında durdu.

Haberin Devamı
* Abicimm sen ne efendi bır adamsın helal olsun geldıgınden berı kısılıgını bozmadın.. Sonuna kadar arkandayız.. Sessızlıgını bıraz boz. Kendını kullandırtma
* Ah be Tarık Mengüç, neden geldin bu oyuna? İyi niyetini kullanıyorlar sürekli, sen iyi adamsın neden kandın ki bu stratejistlere?
* seni seviyoruz korkma arkandayız bütün trakya ben bulgar göcmeniyim ama sana yakınhisediyorum kendimi dik dur
* tarık abımm sen varya cansın can keske senın gıbı bı abım olsa.. Allah sevdıklerıne br omur saglıklı yasamanı nasıp etsn

TARIK MENGÜÇ KİMDİR?

Tarık Mengüç, müzik ile ilgilenmeye başlamadan önce; mobilya tasarımcısı ve cilacılık, seramikçilik, çakmakçılık yaptı. Aynı dönemde düğün salonlarında şarkı da söyleyen Tarık Mengüç, bu dönemde ilk bestesi olan 'Nazar Değmesin'i yaptı.

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme beste yapan Tarık Mengüç'ün en son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer almıştır.

Tuğrul Şan Müzik Dershanesinde 5 yıl şan dersi alan Mengüç, İbrahim Tatlıses, İbrahim Erkal, Ebru Gündeş, Doğuş, Faruk K gibi isimlere de vokal yapmıştır.

Kıyafet tarzı, saçı ve makyajı ile farklı biri olduğunu gösteren Tarık Mengüç, sözü ve müziği kendisine ait olan Şakşuka isimli parçasıyla ünlenmiştir. Albümü ile aynı ismi taşıyan Şakşuka isimli parçasının klibi, televizyonlarda en çok izlenen klipler arasında yer almıştır.

Şarkıcılığın yanı sıra oyunculukta da yetenekli olduğunu ispatlayan Tarık Mengüç, 2008 yılında oynadığı “Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz” adlı filmde Roman Bekir karakterini canlandırdı.

2004 yılında Cennet Mahallesi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve Şakşuka isimli albümünün ardından 2007'de Lakerda isimli albümünü çıkarmıştır. 2009'da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. Tarık Mengüç son olarak 4 Ekim 2011'de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

 

 
 

BAKMADAN GEÇME!