Zeynep Demirel ilk defa ASLIALEV podyumunda yer aldı

Güncelleme Tarihi:

Zeynep Demirel ilk defa ASLIALEV podyumunda yer aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2016 16:45

Aslı Doğan ve Alev Borançılı kardeşlerin ortaklığı ile kurulan ASLIALEV markası yeni sezon koleksiyonu “Unchained” SS 2017 Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında, 11 Ekim Salı saat 18.00’de Zorlu PSM’de gerçekleşen defile ile sunuldu.

Haberin Devamı

Başmankenliğini Özge Ulusoy’un yaptığı defilede Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel’in 2009 yılında Miss Belçika güzellik kraliçesi seçilen eşi Zeynep Demirel ilk defa ASLIALEV tasarımlarıyla podyumda boy gösterdi.

Zeynep Demirel ilk defa ASLIALEV podyumunda yer aldı

DEFİLEDE YILDIZ GEÇİDİ YAŞANDI

Defileye aralarında Volkan Demirel’in annesi Leyla Demirel, kardeşi İpek Demirel, kızı Yade, Fenerbahçeli kaleci Ertuğrul Taşkıran’ın eşi Gözde Taşkıran, Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal ile Mehtap Elaidi, Bahar Korçan, Nefise Karatay, Gülay Kuriş, Günsel Ülkü, Banu Savcı gibi spor, sanat ve cemiyet hayatından bir çok isim katıldı.

Zeynep Demirel ilk defa ASLIALEV podyumunda yer aldı

Haberin Devamı

ASLIALEV’in günümüzün modern çağında hala nesneleştirilen, toplumda ve sokakta baskıya maruz kalmadan korkusuzca yaşamak gibi haklardan mahrum bırakılan kadınlardan yola çıkarak hazırladığı koleksiyonu kadının özgürce varolabilme arzusunu anlatıyor.

Dört ana rengin dört mevsimi temsil ettiği koleksiyonda turuncu-sonbahar, mavi-kış, yeşil-ilkbahar ve sarı-yaz ile özdeşleştiriliyor. Kadının ruhunu, dört mevsimi içinde barındırırarak yaşadığı ve yaşattığı dile getiriliyor.

Geometrik kesimlerin hakim olduğu koleksiyonda kesikler arasındaki açıklıklar, baskı altındaki kadının ruhunda oluşan anlamsızlık ve boşluk duygusunu veriyor. Duvak tülünün üzerine biyeler ve perde ipleri ile oluşturulan kafes çalışması kabuğundan sıyrılıp bağımsızlaşamayan kadını anlatıyor. Parçalar halinde kullanılan zincirler ile de zincirlerini kıran özgür kadın figürü vurgulanıyor.

Cesaretiyle içindeki gücün farkına varan ve zincirlerini kıran ASLIALEV kadını zarif, feminen bir o kadar da kendine güvenen ve ayakları üstünde sağlam durabilen güçlü bir kadın.

 

Modacruz, BiTaksi, Getir, Neo Florida Homes, Enviplast sponsorluğunda yapılan defilenin koreografisi Öner Evez, saç Erdem Kıramer imzasıyla, makyaj MAC ürünleriyle yapıldı.

BAKMADAN GEÇME!