Sırt çantası modelleri ile her yolculuk bir macera

Güncelleme Tarihi:

Sırt çantası modelleri ile her yolculuk bir macera
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2016 18:25

Spor giyim tarzının ikonu olan sırt çantaları, farklı boylardaki dizaynları ile pratik bir kullanım sağlıyor.

Haberin Devamı

Sırt çantası modelleri ile her yolculuk bir macera


Sırt çantası modelleri, son yıllarda işlevselliği ve farklı tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Spor giyim tarzının ikonu olan sırt çantaları, farklı boylardaki dizaynları ile pratik bir kullanım sağlıyor. Şehir içinde kombinlerinizi tamamlayan sırt çantaları, iki günlük haftasonu kaçamakları için de ideal oluyor. Bunun yanı sıra seyyahlar için büyük ve daha detaylı sırt çantaları da bulunuyor. Özellikle outdoor sporseverlerin kullandığı büyük sırt çantaları ile yolculuk yapmak keyifli bir durum… Bayan sırt çantası modelleri ve sırt çantası modelleri ve fiyatları ile ilgili detaylı bilgi almak için Gardrops’a gelin.

Haberin Devamı

İkinci el çanta modelleri Gardrops’da!

SIRT ÇANTASI MODELLERİ NASIL SEÇİLMELİDİR?

Öncelikle sırt çantaları kullanım amaçları ve işlevlerine göre farklılıklar göstermektedir. Bu yüzden sırt çantasını neden alacağınızı iyi bilmeniz gerekir. Çünkü her sırt çantası kullanım alanlarına göre dizayn edilmiştir.

Seyahat sırt çantaları; şehir ve kültür turları için oldukça idealdir. İç bölümü fonksiyonel olan ve hacmi küçük olan bu sırt çantalarının birçok gözü bulunur. Bu modellerde çok sayıda fermuar ve cep de bulunur. Çantanın yan kısmında körüklü cepler bulunur böylece çanta daha çok eşya alır.

Sırt çantası modelleri ile her yolculuk bir macera

Hiking ve kamp sırt çantaları; uzun süreli trekking turları ve ağırlık taşımak için tasarlanmamıştır. Genellikle dayanıklı malzemelerden yapılan bu çantalar üstten fermuarlıdır. Mat, kap, bardak, çadır, uyku tulumu ve diğer kamp malzemelerini koymak için dış bölümlerinde ekstra özel alanlar bulunur. Hacim olarak büyük ve su geçirmez modeller seçilmelidir.

Tekerlekli sırt çantaları; oldukça iyi bir seyahat dostudur. Tekerlekli sırt çantaları düz zeminlerde tekerlekleri ile sürülebilir. Toprak ve taşlı zeminlerde ise askıları sayesinde sırta alınabilir.

Haberin Devamı

Günlük sırt çantaları; günlük ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz çanta modelleridir. Fotoğraf makinesi, laptop, şarj aletleri, tablet, parfüm, cüzdan gibi günlük malzemeleri rahatlıkla taşıyabileceğiniz günlük sırt çantaları özellikle büyükşehirlerde yaşayan kişiler için idealdir. Son yılların modası olan deri sırt çantası modelleri bu kategoriye girer. Şık ve estetik tasarımları ile deri sırt çantaları, kombinlerinize eşlik eder.

Sırt çantası satın alırken askıları ve fermuarlarına dikkat etmeniz gerekir. Yüksek kaliteli ve kalın metal fermuarlar, kırılgan olmayan ve sağlam askı tokalarına sahip sırt çantası modelleri tercih edilmelidir. Sırt çantası satın almadan önce çantanın fermuarlarını birkaç defa hızlı ve yavaş açıp kapatın. Dişler birbirine iyi geçiyorsa ve kenetleniyorsa kaliteli bir modeldir. Bunun yanı sıra fermuarın çantaya sabitlendiği dikişlerin çift dikiş olmasına dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Sırt çantası seçerken çantanın sırt yapınıza tam oturması ve vücut yapınıza uygun olması gerekir. Çok uzun boylu ve geniş omuzlu bir kişinin askıları uzun ve beline tam oturan ince uzun bir çanta seçmesi kullanışlı olacaktır.

Sırt çantası modelleri ile her yolculuk bir macera

Sırt çantası modellerini incelemek için tıklayınız.

BAKMADAN GEÇME!