Sezona damgasını vuran renkli saç modasına katılın

Güncelleme Tarihi:

Sezona damgasını vuran renkli saç modasına katılın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2016 15:23

Son zamanların en iddialı trendi olan renkli saç modasına katılmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Saçlar kadınların güzelliğini tamamlar. Farklı saç modelleri ve renklerinin her yıl değiştiği son zamanlarda iddialı bir trendle karşı karşıya kaldık. Gökkuşağının her rengini görebileceğimiz çekici saçlar dört bir yanımızı sardı. Gri saç modasıyla ortaya çıkan bu akım, özellikle cool ve farklı görünmek isteyenlerin ve tekdüze renklerden sıkılanların imdadına yetişti.

Sezona damgasını vuran renkli saç modasına katılın

Cesur kadınların tercihi olan renkli saçlar en çok platin sarısı saçlar üzerinde güzel duruyor. Koyu saçlara sahip olanlarsa ilk önce saç renklerini açtırarak daha sonra istediği rengi uygulayabiliyor. Saçların rengini korumak için ise on günde bir saçların cilasını yenilemek gerekiyor. Saçların dibi ve uçlarını birbirine yakın renklerde boyayarak ortada doğal bir geçiş yapmak ise bir diğer saç renklendirme şekli olarak kullanılıyor. Gri saçların ortalığı kasıp kavurduğu dönemlerde moda olan bir diğer saç rengi ise kırmızı ve kızıl tonlar. Özellikle beyaz tenlilere oldukça yakışan bu renk, kırmızının yüzü canlı ve parlak göstermesi nedeniyle de birçok kişi tarafından tercih ediliyor.

Haberin Devamı

Kumral tenliler içinse violet mor veya mavi tonları farklı bir hava ve cazibe kaynağı olmaya devam ediyor. Saçların tamamını renklendirmek oldukça radikal bir hareket olduğu için pek çok kadın saçlarının bir bölümünü veya görüntüsüne hava katmak için saçlarının bir tutamını istediği renge boyayarak farklı bir görünüm elde edebiliyor.

Sezona damgasını vuran renkli saç modasına katılın

Özellikle podyumlarda sıkça karşılaştığımız opal renkler veya gökkuşağı renklerinin karışımı ise renkli kişiliklerini dışarı yansıtmak isteyenlerin cesur tercihleri arasında yer alıyor. Platin sarısı saçlarla oldukça hoş bir ahenk yakalayan opal renkleri ilhamını opal taşının sedefli ve pastel görünümünden alıyor.

Haberin Devamı

Geçici ve değişik bir görünüm elde etmek isteyenlerinse saç spreyleriyle istediği rengi elde etmesi mümkün. Koyu renk saçların da bu spreyleri rahatlıkla kullanabileceğini söyleyebiliriz. Spreyleri uyguladıktan sonra istediğiniz zaman saçlarınızı yıkayarak saçları renkli görüntüsünden arındırabilirsiniz. Hayatına renk katmak isteyenler özellikle beyaz tenli, sarı saçlı ve renkli gözlüler renkli saç trendini oldukça sevecek gibi görünüyor. Siz de farklılık yaratmaya saçlarınızın bir tutamından başlayabilirsiniz.

BAKMADAN GEÇME!