Kış sezonu erkeklere neler vadediyor?

Güncelleme Tarihi:

Kış sezonu erkeklere neler vadediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 09:59

Bu sezon sadece kadınlar için değil erkekler için de oldukça hareketli ve iddialı parçalarla dolu. İşte sezondan erkek modasının satırbaşları...

Haberin Devamı

2017 kış sezonu kadın modasında olduğu kadar erkek modasında da renkli ve ihtişamlı trendlerle dolu. Trendleri ve modayı takip etmek artık sadece kadınların değil erkeklerin de ilgilendiği alanlar arasında. 2017 erkek modası erkeklere etkileyici ve iddialı parçalarla dolu bir sezon vadediyor. İşte 2017 erkek modasından satır başları:

1. Geniş kesim paltolar

Geniş kesimli subay paltoları 2017 yılının güçlü trendlerinden biri. Erkeklere güçlü ve ihtişamlı bir görünüm veren bu paltolar maskülen görünümü pekiştiren logo ve renklerle dolu. Çeşitli düğme ve logolarla süslenen bu paltolar asker yeşili ve koyu tonların birleşimi ile daha stil sahibi bir görünüme kavuşuyor.

2. Baştan aşağı denim

Tamamen denim parçalar giyme trendi kış sezonunda da etkisini devam ettiriyor. Denim ceket ve denim paltolara jean pantolonlar ve balıkçı yaka kazaklar eşlik ediyor. Bu stilde ayakkabı seçimini ise bağcıklı asker botları oluşturuyor.

Haberin Devamı

3. Kat kat giyim

Kadın modası kadar erkek modasını da saran kat kat giyinme trendi yükselişini sürdürüyor. Gömlek, polo kazak ve ceket gibi bir ofis stiline karşılık t-shirt, sweatshirt ve bomber ceket gibi sokak stiline uyarlanan rahat parçalar da bu trende eşlik ediyor. Kat kat giyim stilinin en sıradışı görünümü ise uzun sweatshirt'lere eşlik eden volümlü erkek trençkotları.

Kış sezonu erkeklere neler vadediyor

4. Kadife ceket

Nostaljik ve stil sahibi bir görünümü yansıtan kadife ceketler şık olmak isteyen erkeklerin bir numaralı tercihleri arasına girdi bile. Koyu tonlardaki kadife ceketlerle kaliteli kesim bir kumaş pantolonunuzu kombinleyebilir ve ceketinize yerleştireceğiniz mendil detayı ile davetlerdeki en şık erkek siz olabilirsiniz.

5. Metalik parkalar

Parkalar bu sezon kabuk değiştirerek askeri görünümlerinden uzaklaşarak daha fütüristik bir görünüme doğru göz kırpıyor. Metalik parka ve montlar bu sezon erkeklerin üzerinde görmeye alışacağımız trendlerin başında geliyor.

Haberin Devamı

Kış sezonu erkeklere neler vadediyor

6. Büyük beden

Büyük beden modası hız kesmeden devam ediyor. 2017 yılında dolabınıza yeni parçalar eklerken mutlaka beden ölçülerinden en az 1-2 beden büyük olmasına özen gösterin. Özellikle kaban, sweatshirt ve ceketlerde bu trend uzun soluklu olacağa benziyor.

7. Bomber ceket

Bomber ceketler geçen sezonlardaki kaba ve erkeksi görüntülerinin aksine daha rafine ve sofistike kumaşlar olan saten ve kadifeye yer veriyor. Böylece bu yeni nesil bomber ceketlerle daha cool bir hava yakalamak mümkün oluyor.

BAKMADAN GEÇME!