Ä°deal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça

Güncelleme Tarihi:

İdeal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 10:29

Uzun ve soğuk bir kışın ardından gelen bahar, adeta herkes için bir ilaç niteliğinde. Özellikle sıcak hava düşkünü insanlar, kışın negatifliğinden nasıl bunaldılarsa; havalar yeterince ısınmamış olmasına rağmen, montlarını ve kışlık giysilerini rafa kaldırdılar bile! Çünkü üşüyerek de olsa tiril tiril elbiseler giymek, şimdiden, kat kat giyinmek ve bunun ağırlığını taşımaktan çok daha konforlu. Üstelik kış boyunca, bu güneşli günlerin hayali kuruldu; kışa rağmen indirimde diye ince, baharlık giysiler alındı… Daha neler neler! Az hazırlık yapılmadı bahar için. Ayrıca bahar aylarında şık olmak, çok ama çok daha kolay. Bunun için tek yapmanız gereken şey, dolabınızda belli parçaları bulundurmak!

Haberin Devamı

Şık bir trençkot

Malum, baharın ne yapacağı belli olmaz. Hava ne kadar sıcak olursa olsun, birden bire yağmur bastırabilir, sizi üşütecek bir rüzgar çıkabilir. Bu yüzden, dolabınızda tüm kombinlerinizle uyabilecek şık bir trençkotunuz mutlaka olmalı. Pastel tonlar ve baharın neşesini yansıtan canlı renkler ise, tercih edebileceğiniz renk ilk seçeneklerinden.

Â

İdeal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça

Bahar esintisine karşı hafif bir şal

Baharın, hiç şüphesiz, en sevimli aksesuarlarından biri de şallar. Üstelik bunları kullanabilmek için gerçekten sayılı günleriniz var. Baharda kullanabileceğiniz çiçek, kuş gibi zarif desenli şallar, kışın kullandığınız ağır şallara hiç benzemiyor. Sizi hem şık gösteriyor; hem de bahar rüzgarından koruyup boynunuzun sıcacık kalmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

İdeal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça

Her şeyle kombinlenebilen bir örgü elbise

Örgü elbiseler, insana hem nostaljik hem de rahat bir hava katıyor. Üstelik kışın olduğu kadar, baharda da moda. Örgü elbiseler, bahar havaları için çok ideal. Çünkü çoraplı veya  çorapsız kullanılabildiği gibi; sandalet ya da spor ayakkabıyla da çok rahat kombinlenebiliyor.

İdeal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça

Hem rahat hem şık bir eşofman altı

Bahar deyince, nedense insanların aklına ilk gelen şey rahatlık. Ve bu sezonun bahar modası da tam olarak bu ihtiyacı karşılamaya yönelik. Stil sahibi ve şık eşofmanlar inanılmaz ön planda, öyle ki, üzerindeyken her türlü etkinliğe katılmanız mümkün. Çabasız ve şık bir kombin için, bir an önce kendinize eşofman tipi rahat pantolonlardan edinerek tarzınıza farklı bir hava katabilirsiniz.

İdeal bir bahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça

Haberin Devamı

Baharı müjdeleyen çiçek desenli herhangi bir şey

Çiçek deseni, 2017 bahar modasının da vazgeçilmezlerinden. Çiçekli elbiseler, tulumlar, bluzlar, her boyda etekler; hatta ayakkabılar... Bu bahar her yerde olacak. Bu yüzden baharın neşesini üzerinde taşımanızı sağlayacak bir parçayı mutlaka dolabınızda bulundurun deriz.

BAKMADAN GEÇME!