Hayallerdeki kitap gerçek oldu

Güncelleme Tarihi:

Hayallerdeki kitap gerçek oldu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2023 15:30

YEKÜV Vakfı, Tüyap’ta düzenlenen 40.Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda bir dizi etkinlikler yapıtı. 21.Yüzyıl Eğitim ve Kültür Vakfı – YEKÜV Üst Danışma Kurulu üyesi ve yazar Işın Özdemir’in moderatörlüğünü yaptığı “İlk Kitabımı Tasarlıyorum” adlı söyleşiye kendi kitaplarının hayalini kuranlar katıldılar ve kitapların kapak tasarımlarını grafiker eşliğinde yapma fırsatı buldular.

Haberin Devamı

 YEKÜV Vakfı’nın organizasyonu ile Tüyap’ta özel olarak kurulan ‘etkinlik alanı’nda yapılan ve ilgi gören etkinliğe kitaplara merak duyan çocuklar, gençler, yetişkinler dahil yaşlı genç herkes katıldı. Gençler felsefi kitap yazma hayali kurarken, çocukları ise futbol dünyası ile ilgili konularda kitap yazmayı hayal ediyorlar.

Kitap sevgisini ve okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefleyen etkinliğe katılanlar için herkese teşekkür eden, YEKÜV Vakfı başkanı Ş.Tülay Erkan “Herkese çok teşekkür ediyorum. Harika kitap hayalleri kuruldu ve bizde bunun bir nebze olsun hayata geçirmiş kadar olduk ve hayalleri gerçekleştirmeye çalıştık. Umarım herkesin hayalini kurduğu kitapları gerçek olur ve okunur” dedi.

Hayallerdeki kitap gerçek oldu


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!