Gigi Hadid gibi görünmenin 5 yolu

Güncelleme Tarihi:

Gigi Hadid gibi görünmenin 5 yolu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2016 11:16

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid kendine özgü tarzı ve duru güzelliğiyle pek kişinin stiline ilham oluyor. İşte Gigi Hadi gibi görünmek isteyenlere öneriler...

Haberin Devamı

Güzelliği ile tüm dünyanın dikkatini çeken 20 yaşındaki model Gigi Hadid, pek çok defilede boy göstermeye devam ediyor. Victoria's Secret defilesinde podyumda yer alarak ününe ün katan model, kısa zamanda tüm dünyanın ilgi odağı olmayı başardı. Magazin dergilerinde sıkça karşılaştığımız ünlü modelin duru güzelliği ve hoş görüntüsü cilt bakımı ve giyim sırları ile ilgili pek çok şeyi merak etmemize neden oldu.

GİGİ HADİD GİBİ GÖRÜNMEK İSTEYENLERE ÖNERİLER

1. Pürüzsüz cildiyle dikkat çeken ünlü model cilt bakımına oldukça önem veriyor. Defile ve çekimlerde cildinin yoğun makyaja maruz kaldığı model cildini etkili bir şekilde temizleyerek makyajın cildine zarar vermesini önlüyor. Bunun yanında her gün nemlendiricisini sürmeyi ihmal etmeyen Gigi Hadid, göz kremini her gece uyguluyor ve haftada bir kere ise cildine kil maskesi bakımı yapıyor.

Haberin Devamı

Gigi Hadid gibi görünmenin 5 yolu

2. Göz çevresine canlılık kazandıran ve koyu halkaların oluşmasını engelleyen ürünler seçtiğini söyleyen model özellikle uykusuz geçen geceler ve uçak seyahatlerinde bu ürünlerin kurtarıcı etki yaptığını belirtiyor. Yoğun makyajın sebep olduğu bir diğer olumsuz etki olan sivilcelenme ve siyah noktaların ise haftada bir kez uyguladığı kil maskesi ile önüne geçen model deniz minerallerinden oluşan kil maskesinin favorisi olduğunu söylüyor.

Gigi Hadid gibi görünmenin 5 yolu

3. Makyaj stilini 'az çoktur' diye tanımlayan modeli bronzer bazlı ve aydınlık görünümlü maykaj tarzından hoşlandığını belirtiyor. Toprak tonlarında farları sevdiğini söyleyen model, geceleri ise altın rengini tercih ediyor. Pembe renkli hafif yapılı rujlar ve aydınlatıcı ile makyajına son notayı koyan model, kirpiklerine ise maskara sürmeyi ihmal etmiyor. Kaşlarını dağınık bırakmayı seven modeli kaşlarına şekil vermek için kaş jelinin vazgeçilmezi olduğunu söylüyor.

Haberin Devamı

Gigi Hadid gibi görünmenin 5 yolu

4. Sarı saçlarıyla çoğu zaman kusursuz bir görünüm sergileyen modelin tercihi doğal saçlardan yana. Saç uçlarına besleyici yağlardan uygulayan Gigi Hadid, saçlarını arkaya doğru taramayı sevdiğini söylüyor.

5. Kusursuz fiziğini kick boksa borçlu olan güzel model, zamanının büyük bölümünü spor salonunda geçiriyor. Giyim konusunda ise spor tercihleriyle sokaklarda boy gösteren Gigi Hadid, spor giysilerini trend parçalarla birleştirmesiyle ünlü. Modelin favori kombinleri arasında spor taytlarını bomber ceket ve crop top bluzlerle birleştirmek var.

 

BAKMADAN GEÇME!