Düğüne giderken bu önerilere göz atın!

Güncelleme Tarihi:

Düğüne giderken bu önerilere göz atın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2016 11:48

Dönemsel olarak artan düğün ve davetlerde şık ve bakımlı olmak oldukça önemli. İşte kıyafetten saç ve makyaja pek çok konuda yardımınıza yetişecek öneriler...

Haberin Devamı

Yaz aylarında düğün ve davet sıklığı artarken şık ve bakımlı görünmek de her zamankinden daha önemli hale gelir. Düğün veya davetin konseptine uygun giyinmek, doğru makyaj teknikleri ve saç modelleri uygulamak düğünde hoş görünmenin altın kurallarıdır.

Düğüne giderken bu önerilere göz atın

DÜĞÜNDE SİZİ ŞIK GÖSTERECEK TÜYOLAR

Düğün kıyafeti seçerken düğün konseptini göz önünde bulundurmanız şıklığın ilk adımını oluşturur. Kır düğününe abartılı bir elbiseyle katılmak ne kadar yanlış olursa salon düğününe oldukça sade bir kıyafetle katılmak da bir o kadar yanlış olur. Vücut tipinize yakışan elbiseler seçmek ve ten renginize uygun kıyafet seçimleri yapmak sizi daha hoş gösteren detaylardır. Ayrıca elbise kalıbının üzerinize tam oturduğundan ve potluk yapmadığından da emin olun. Bedeninize ve gittiğiniz yere uygun kıyafet seçimi yapmak sizi bir adım öne taşır.

Haberin Devamı

Aksesuar ve mücevherler düğünde elbiseleri tamamlayan en önemli parçaların başında gelir. Sade bir elbiseyi canlı ve şık göstermenin yolu iddialı takı ve mücevherlerden geçer. Elbisenizin dekoltesine göre kolye veya küpe seçimleri yaparak kıyafetinizi bir anda daha çekici hale getirebilirsiniz. Desenli ve işlemeleri olan bir elbise için ise daha sade ve zarif takılarla kıyafeti ön plana çıkarmak gerekir.   

Düğüne giderken bu önerilere göz atın

Saçlar düğünde bir diğer önemli detaylardandır. Bakımlı ve canlı saçlar düğünlerde görüntünüzü tamamlar ve kendinizi güzel hissetmenizi sağlar. Yüz tipinize yakışan modeller seçmek ve kıyafetinize uygun saç modelleri yaptırmak bakışların sizin üzerinizde olmasını sağlar. Dağınık topuzlar ve hafif dalgalı modeller düğün için yapılabilecek olan saç modellerinden bazılarıdır. Saçlarınıza zarif saç aksesuarları ile ışıltı katabilirsiniz.

Düğün makyajı yaparken çok abartılı tercihlerden uzak durmalısınız. Ten ve göz renginize göre yapacağınız hafif bir makyaj hoş görünmenizi sağlar. Bronz bir cilde sahipseniz canlı far veya canlı ruj renkleriyle teninizi daha çok ortaya çıkarabilir ve daha çarpıcı görünebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kıyafetinizle uyumlu renkte stilettolar sizi düğün gecesi yarı yolda bırakmayan detaylar arasındadır. Dore veya gümüş renkte yapabileceğiniz ayakkabı seçimleri genellikle her kıyafete uygun seçeneklerdendir. Ayakkabılarınızın topuk boyunun çok yüksek olmaması da geceyi daha rahat geçirmenizi sağlar.

BAKMADAN GEÇME!