Damat şıklığını tamamlayan unsurlar

Güncelleme Tarihi:

Damat şıklığını tamamlayan unsurlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2016 14:34

Düğün ve evlilik hazırlıkları deyince ilk akla hemen gelinler ve onların bitmek bilmeyen hazırlıkları gelir… Peki, ya damatlar?

Haberin Devamı

Eskiden damatlar düğün günü için ilk olarak damat tıraşı sonrasında da genellikle siyah olmak üzere herhangi bir renk takım elbiseyi üzerilerine geçirir ve kolayca damat olurlardı. Ama artık damatlar için de durum fazlasıyla değişti. En az gelinler kadar hazırlanma süreçleri zor ve seçenekleri çok fazla.

İŞTE DAMATLAR İÇİN BİRBİRİNDEN ŞIK ÖNERİLER…

- Damatlık seçimi yapmadan önce damat adayı vücudunu iyi tanımalı ve kendi vücuduna en uygun damatlık modelini tercih etmelidir. Gerekirse bu konuda fikirlerine güvendiği yakınlarından yardım almalıdır. Ama artık profesyonel markaların mağazalarında da bu tip danışmanlık hizmetleri verildiğinden damatlık seçimini daha kolay gerçekleştirebilirsiniz.

 

Damat şıklığını tamamlayan unsurlar

 

Haberin Devamı

- Damatlığın rengi; düğün konsepti, gelinin aksesuarları, gelinliği ve damadın vücuduna göre seçilmelidir. Kapalı mekan düğünlerinde daha çok koyu renkler tercih edilmesi gerekirken; açık hava düğünlerinde beyaz, krem veya açık mavi tonlarda damatlıklar tercih edilebilir.

- Bir damat ceketini çıkarttığında da damat olarak en uzak mesafeden fark edilmelidir. Bu yüzden damatlık ile birlikte kullanılan aksesuarlar da çok önemlidir.

 

Damat şıklığını tamamlayan unsurlar

- Kol düğmeleri, kravat, papyon, saat, kemer, ayakkabı, saç, kuşak hatta çorap seçimi dahi bir damat için ince ince düşünülecek detaylardan oluşmaktadır.

 

dugun.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!