Cemiyet hayatının yıldızları YSL workshop'unda bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Cemiyet hayatının yıldızları YSL workshopunda bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 17:34

Türkiye’nin en tanınmış isimleri Yves Saint Laurent Make-up workshop’u için bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dünyanın en önemli markalarından Yves Saint Laurent, cemiyet hayatının önemli isimlerini Swissôtel Living’de buluşturdu. Ünlü isimler, workshop kapsamında ünlü makyaj artisti Cem Bozkurterdem’den makyaj eğitimi aldı.

Gamze Saraçoğlu, Meltem Kazaz, Mehtap Elaidi, Gül Ağış, Begüm ve Melis Özer, Tuba Peksayar, Sedef ve Nazlı Orman, Jale Balcı, Müge Çevik, Gülşah Sürel Erdem, Beste Yurttaş ve Berrin Okçu davete katılanlar arasındaydı.

Yves Saint Laurent Make-Up Workshops, Özlem Güsar tarafından kurulan Türkiye’nin ilk ve tek dijital lüks platformu OGGUSTO işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Ünlü makyaj artisti ve eğitmeni Cem Bozkurterdem bronz makyaj sırlarıyla ve göz ve dudakların nasıl daha çarpıcı hale getireceği anlattı. Eğitim sonrasında davetliler, Yves Saint Laurent makyaj artistlerine yaz mevsiminin önemli trendlerinden sağlıklı ve ışıltılı bir ten makyajı da yaptırdı.

Haberin Devamı

OGGUSTO’nun kurucusu Özlem Güsar, “Tüm dünyada artık lüks deneyime yöneliyor ve markaların ilk hedefi müşterilerine özel anlar yaşatmak. Bu kapsamda biz de YSL Beauty ve Swissotel Living gibi çok özel iki markanın bir araya geldiği bu davetle, misafirlerimize çok özel bir deneyim sunmak istedik. Eşsiz Boğaz manzarası karşısında, YSL beauty ürünleri ile sezon makyaj trendlerini öğrenmek gerçekten çok keyifliydi” dedi.    

BAKMADAN GEÇME!