Çağla Şikel'in dillere destan takı tutkusu

Güncelleme Tarihi:

Çağla Şikelin dillere destan takı tutkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 09:32

Dönemin en popüler top modellerinden ve en güzel isimlerinden biri olan Çağla Şikel’in takı tutkusunu bilmeyen yok! O halde Çağla Şikel’in aksesuar seçimlerine göz atarak, kendinizi takıların cennetinde kaybetmeye hazır mısınız?

Haberin Devamı

Birçoğunuz biliyorsunuzdur, Çağla Şikel’in aksesuar sevdası dillere destan. Hal böyle olunca, bize de onun stilindeki ipuçlarını izlemek düşüyor… Onu televizyonda sürekli takılarını anlatırken ya da aksesuarlarını kombinlerine nasıl dahil ettiğini anlatırken görüyoruz. Ve şunu da söylemek gerekir ki, gerçekten takı konusunda bir uzman gibi davranıyor. Stiline uygun parçaları her zaman bulmada da üzerine yok! O halde gelelim Çağla Şikel’in favorisi olan takılara…

Modacruz’da ikinci el takı fırsatları için tıklayın!

 

YÜZÜKLERİN SAVAŞI

Çağla Şikelin dillere destan takı tutkusu

Çağla Şikeli’n ellerini yüzüksüz görmek neredeyse olanaksız. Uzun ve ince ellerine ne taksa gerçekten fazlasıyla yakışıyor. O da bunun farkında ki, mümkün mertebe her parmağına birden yüzük takmaya devam ediyor. Bu trendin öncülerinden biri ise yine Çağla Şikel! İster kalın, ister ince, ister maksi boylarda isterse zarif ve narin… Her boyut ve formda taktığı yüzüklere bayılıyoruz! Her ne kadar bu görseldeki eller ona ait olmasa da; ünlü isim bu tarz yüzükleri parmaklarından hiç çıkarmıyor. Siz de onun gibi yüzüklere sahip olmak için So Chic, H&M ve Accessorize gibi markaları inceleyebilirsiniz. Yalnız dikkat; birçok seçenek arasında kalabilirsiniz! 

Haberin Devamı

İkinci el So Chic fırsatları için tıklayın!

İkinci el H&M fırsatları için tıklayın!

İkinci el Accessorize fırsatları için tıklayın!

 

YARDIMCI AKSESUAR: KÜPE!

Çağla Şikelin dillere destan takı tutkusu

Güzel ismin bir diğer favorisi ise şüphesiz küpeler! Takıldığı andan itibaren stil tamamlayıcı bir görev üstlenen küpe tasarımları, daima şık görünmenizi sağlar. Dağınık bir saçınız olduğunda bile takacağınız güzel ve şık bir küpe, bir anda sizi baştan aşağı değiştirebilir. Sizin için küçük ama stiliniz için büyük bir adım olacak bu küpe tasarımları, ister sallantılı ister minik olsun; havanızı daima bir adım öteye taşıyacak. Yaz mevsimlerinde basic beyaz tişörtünüzü canlı renklerde ve maksi boylardaki küpeler ile tamamlamanızı öneriyoruz. O halde hemen küpe çeşitlerini keşfetmelisiniz!

Haberin Devamı

İkinci el küpe fırsatları için tıklayın!

 

EN VURUCU SİLAH: KOLYELER!

Çağla Şikelin dillere destan takı tutkusu

Bir kombinin en gösterişli bileşenlerinden biri kolyelerdir. En sade kombini bile zengin bir stil şovuna dönüştürebilir. İster uzun ister kısa… Birden fazla takıldığında ise etkisi çok daha fazla olur ve star parçanız haline gelir. Çağla Şikel’de bunun bilincinde ki, sürekli olarak kombinlerinde kolye kullanmaya özen gösteriyor. Sokak stilinde fazlasıyla tercih ettiği bu aksesuarlar için Asos, Swarovski ve Forever New gibi markaları incelemenizi tavsiye ederiz.

İkinci el Asos kolye fırsatları için tıklayın!

İkinci el Swarovski kolye fırsatları için tıklayın!

Haberin Devamı

İkinci el Forever New kolye fırsatları için tıklayın!

 

Artık takı tutkunu Çağla Şikel’in favori aksesuarlarının ne olduğunu biliyorsunuz. O halde bu ipuçlarını takip ederek, stilinizi yenilemeye başlayabilirsiniz!

 

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!