Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi

Güncelleme Tarihi:

Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2016 17:09

Hayatımızın en değerli varlıkları; annelerimizi mutlu etme sırası şimdi bizde! Hala ne alacağınıza karar veremediyseniz, size vereceğimiz hediye önerileri emin olun çok işinize yarayacak...

Haberin Devamı

Tüm dünyada annelerin özel bir şekilde anıldığı bu mükemmel günde, sevginizi var gücünüzle ifade etmek ve anlamlı bir hediye ile annenizi taçlandırmak istediğinizi biliyoruz.

Bütçenizi zorlamayacak ve annenizin işine yarayacağını düşündüğümüz hediye seçeneklerini size sunmak istedik.

 

1- KOLYE

Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi

Anneniz takıları çok seviyor ve özellikle kolyelere düşkünse bu seçimi yapabilirsiniz. Böylece tüm kolyeleri içinde sizi hatırlatan daha özel bir parçaya sahip olacaktır.

Öncelikle her gün kullanmasını mı istersiniz yoksa özel günlerde takabileceği çok şık bir kolye mi olmasını tercih edersiniz? Kararınızı verdikten sonra annenizin tarzına uyabilecek kolyeyi seçebilirsiniz. Vintage parçaları da araştırmayı unutmayın, nadir bulunan bir kolye annenize özel olacaktır.

Haberin Devamı

İkinci el Yeni-Etiketli kolye seçenekleri için tıklayın.

 

2- BİLEKLİK

Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi

Takı tutkunu annelere bir diğer önerimiz de bileklik. İster taşlı, ister ince bileklik veya bütçenizi sarsmadan ikinci el Pandora bilekliklerinden alabilirsiniz. Hem kendi oluşturabileceğiniz bileklik yine annenize özel bir parça olacaktır.

İkinci el Yeni-Etiketli bileklik seçenekleri için tıklayın.

 

3- ÇANTA / CÜZDAN

Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi

Çanta ve cüzdan kadınların en çok sevdiği ve her zaman ihtiyaç duyduğu parçalardır. Annenizi sevindirecek ve günlük hayatında severek kullanabileceği, kullanışlı bir çanta veya cüzdan almak güzel bir hediye olabilir. Dilerseniz yıllarca kullanabileceği, yatırımlık lüks markalardan seçebilirsiniz; belki annenize aldığınız çantanın yaşanmışlığını siz ve çocuğunuzun bile bu duygusal bağ ile kullanmak istersiniz.

Haberin Devamı

İkinci el Yeni-Etiketli çanta ve cüzdan seçenekleri için tıklayın.

 

4- ŞAL / EŞARP

Annenize alabileceğiniz 5 harika hediye önerisi

Anneniz aksesuar olarak şal veya eşarptan vazgeçemiyorsa, ipek bir şal, eşarp alabilirsiniz. Şal seçiminizi her mevsim kullanılabilecek türden olmasını öneririz. Böylece yaz akşamları bile tişörtünün üstüne atarak sizi yanında hissedecektir.

İkinci el Yeni-Etiketli şal seçenekleri için tıklayın.

İkinci el Yeni-Etiketli eşarp seçenekleri için tıklayın.

Aldığınız hediyeye annenizi ne kadar sevdiğinizi ifade ettiğiniz güzel bir not hazırlayın ve mutlaka hediye paketinizi kendiniz hazırlayın. Hadi mutlu etme sırası sizde! Sevgi dolu Anneler Günü dileriz. 

 

Haberin Devamı

modacruz.com Tarafından hazırlanmıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!