3 adımda stilinizi güçlendiren aksesuarlar

Güncelleme Tarihi:

3 adımda stilinizi güçlendiren aksesuarlar
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2016 11:20

Gündelik hayatımızda aksesuarlara önem versek de, bazen onları doğru bir şekilde kullanamıyoruz. Ancak çeşitli aksesuarları kıyafetlerimizle uyumlu kombinlendiğinde, stilimizi güçlü bir hale getiriyorlar. İşte üç adımda stilimizi güçlendirebilecek ve spot ışıklarının bize dönmesini sağlayacak ipuçları!

Haberin Devamı

Birçoğunuzun farklı tasarımlardaki aksesuarları alıp, çekmecelerinizde saklı tuttuğunu ve onları sürekli kullanmadığınızı biliyoruz. Bunu değiştirmenin yolu aksesuarları doğru kullanmaktan geçiyor. Neden kıyafetlerinizi bu özel tasarımlar ile süslemiyorsunuz? Eğer aksesuar kullanımı sizin için zor bir durumsa, aksesuar kullanma kılavuzumuz için yazıyı okumaya devam etmenizi öneririz.

İkinci el Modacruz takı fırsatları için tıklayın.

 

1- GÜNLÜK STİLDE AKSESUAR KULLANIMI

Ofis hayatınız ya da çok fazla gece hayatınız yoksa işe minik adımlarla başlamak sizin yararınıza… Bunun için ilk temel adım minik ve yalın tasarımlı aksesuarlara yönelmek. Arkadaşlarınızla bir kahve içmeye gittiğinizde, abartılı aksesuarların sizi bir moda kurbanı yapmasına izin vermeyin. Her aksesuar her yerde kullanılır diye bir kaide yok. Aman dikkat! Yalın ve zarif takılar için Swarovski ve Pandora gibi markaları inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

3 adımda stilinizi güçlendiren aksesuarlar

İkinci el Swarovski fırsatları için tıklayın.

İkinci el Pandora fırsatları için tıklayın.

 

2- OFİS STİLİNDE AKSESUAR KULLANIMI

Günlerinin hatta yaşantılarının büyük bir bölümünü ofislerde geçirenler, mutlu olmak için mutlaka kendi stillerini en iyi şekilde yansıtmalılar. Uzun ve bir hayli stresli olan iş hayatında, stilden hiçbir zaman ödün verilmemesi gerektiğini düşünüyoruz. Takılarınızda yalın bir stili yakalamaya çalışın. Çok fazla ses çıkaran takılarınız olduğunda iş arkadaşlarınız bundan rahatsızlık duyabilir. Hem duyarlı hem de stil sahibi olmanın yolunu bulmalısınız. Zarif şifon gömleklerin içine ince ve uzun kolyeler takabilir, hafif sallantılı küpeleri tercih edebilirsiniz. Ya da zarif taşlı bir bileklik ya da ince kayışlı saatler sizin için en ideal olan aksesuarlar.

3 adımda stilinizi güçlendiren aksesuarlar

Haberin Devamı

İkinci el saat fırsatları için tıklayın.

İkinci el Accessorize fırsatları için tıklayın.

İkinci el Sterling Silver fırsatları için tıklayın.

İkinci el Altınbaş fırsatları için tıklayın.

 

3- ÖZEL GECELERDE AKSESUAR KULLANIMI

Gece kız kıza ya da arkadaş grubunuzla biraz eğlenmeye gideceksiniz… Gece çıkmanın en büyük sorunsalı ‘Ne giyeceğim?’ cümlesi olur genelde. Onun arkasından ise ‘Aksesuar olarak ne takacağım?’ sorusu gelir. Öncelikle giyeceğimiz kıyafeti iyi bir şekilde analiz etmeliyiz. Şık olmak adına tüm takıları bir arada kullanmamalıyız. Kolye seçimi oldukça önemlidir. Bunun için ayna karşısında biraz zaman harcayabilirsiniz. Çünkü kıyafetinize uygun bir kolye seçmemek, boynunuzun kısa görünmesine yol açabilir. Kimse bunu istemez değil mi? Maksi formlu yüzükleri gece dışarı çıkarken tercih edebilirsiniz. Hatta hiçbir takı takmayıp sadece yüzük takmak istiyorsanız size güzel bir haberimiz var. Dilediğiniz kadar abartın. Her parmakta ayrı bir yüzük şimdi çok moda! So Chic, Swarovski ve Asos markalarını incelemenizi tavsiye ederiz.

Haberin Devamı

3 adımda stilinizi güçlendiren aksesuarlar

Aksesuarları hemen takıp çıkmak yerine, onları kullanmak için daha fazla zaman harcayın. Bu ilkbahar içinizdeki moda kraliçesine ses verin ve takı ya da aksesuarları kullanmaktan sakın korkmayın!

İkinci el yüzük fırsatları için tıklayın.

İkinci el Swarovski yüzük fırsatları için tıklayın.

İkinci el So Chic yüzük fırsatları için tıklayın.

İkinci el Asos yüzük fırsatları için tıklayın.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!