Güncelleme Tarihi:
Başlığa bakıp, ayaküstü yemek sanmayın. Mükellef bir balık restoranı söz konusu olan. Cankurtaran'daki Balıkçı Sabahattin sokak sezonunu başlattı.
1927 yılında yapılan ahşap bir eski istanbul evinde babasının mesleğini sürdüren Sebahattin Korkmaz, masalarını sardunyaların yanına attı bile. Ev yapımı turşu, Trakya peyniri, salata, balık köftesi, közlenmiş patlıcanla açılan yemek masası ya Mudanya Trilye'den ya da balık halinden alınan günlük balık çeşitleriyle zenginleşiyor. Bu arada yamacınızdan geçen mahalleli, inatçı piyangocu, koşturan sokak çocukları atmosferi tamamlıyor. Haftasonları gün batmadan kurulan masaların keyfi de bir başka oluyor. Bu keyfin bedeli ise kişi başına 8-10 milyon lira arasında. Tel: 0212 458 18 24