Güncelleme Tarihi:
Lezzetli pizza
Pizza Hut, yaz sezonuna yepyeni bir pizza ile ‘‘Merhaba‘‘ diyor. Pizza Hut’ın yeni çeşidi ‘‘Pizza Barbekü’’, özel barbekü sosu, pepperoni, kıyma, salam, sucuk ve peynirin özel bileşimiyle ağızlarda harika tatlar bırakıyor.
Sonbahar \ kış koleksiyonu
Louis Vitton, ilk sonbahar\kış koleksiyonunda incelik ve zarafet, sadelik ve modern görünüm ile bir arada sunuluyor. Her iki yandan aynı şekilde aşağı doğru inen uzun çizgiler, gizlice vücudu sarıyor.
Çocuk şıklığı
Jordache Kids, Dodo Tekstil güvencesiyle Türkiye’de. ’98 yaz sezonunda ilk defa Türk tüketicilerle tanışan Jordache Kids, çocuklar için hazırladığı birbirinden canlı, renkli, şık ve sportif kıyafetleriyle kısa sürede çocukların bir numaralı markası olmaya hazırlanıyor.
Yaza özel pasta
Ankara’nın yeni mekanlarından Kuki, birbirinden değişik pasta ve kurabiyelerinin yanı sıra fotoğraflı pastalarıyla da büyük ilgi gördü. Kuki; özel günlerinizi özel lezzetlerle tatlandırmaya devam ediyor. Sıcak yaz günleri için yaz meyveleriyle hazırlanan yaz pastası ‘‘Mangolu turta’’yı beğeninize sunuyor.
Malzemesi
250 gr krem peynir (labne), 250 gr yoğurt, 250 gr krem şanti, 1 adet hazır pandispanya, 750 gr toz şeker, 5 adet jelatin, 75 gr mango kompostosu 3 yumurta sarısı
Hazırlanışı
Labne peyniriyle yoğurt karıştırılır. Krem şanti mikserle çırpılır. Yumurta sarısı ve şeker de makineyle ayrıca çırpılır. Yaprak jelatinler soğuk suda ıslatıldıktan sonra hafif ısıda eritilerek karıştırılır. Uygun bir kalıbın altına pandispanya konulur, hazırlanan malzemenin tümü pandispanyanın üstüne düzgün bir biçimde yerleştirilir. Buzluğa kaldırılıp dondurulur. Donduktan sonra üzeri meyvelerle süslenir ve servise sunulur.