Sinemasız ev kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Sinemasız ev kalmayacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2008 13:12

D-Smart 5. kanalda 05 Temmuz Cumartesi yayına başlayan Sinema TV “Artık sinemasız ev kalmayacak” sloganıyla izleyiciyi ekran başına kitleyeceğe benziyor.

Haberin Devamı

Sinema TV, her ay TV’lerde ilk kez gösterilen 40’dan fazla yepyeni film ve her film türünün en iyi örneklerini barındıran farklı içerikli kuşaklarıyla Türkiye’de çok geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.

Sinema estetiğini televizyona taşıyan Sinema TV; gerek Hollywood, gerekse dünya sinemasının kaliteli filmlerini, tanınmış yüzlerini ekranlarınıza getiren, yepyeni bir kanal ailesi olarak D-Smart’ta yayına başladı.

Temmuz ayında tek kanal olarak yayına giren ‘SinemaTV’; takip eden haftalarda SinemaTV 2 ve SinemaTV Aile ile toplamda 3 kanala ulaşacak.

Birbirinden ilginç ve iddalı yapımları; Golden Globe, Emmy, Oscar ve Cannes Film Festivali ödüllü yüzlerce filmi; bu kanallarda bulabileceksiniz. Yüksek görüntü ve ses kalitesi, dil seçeneği ve altyazı opsiyonu ile donanmış ‘SinemaTV’ kanalları benzersiz, zengin içeriğiyle Türkiye’de her eve girmeyi, bir numaralı film kanalı olmayı ve izleyicilere sinemanın büyülü dünyasını sunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

SinemaTV;

Kırmızı Halı Kuşağı; ( King Kong, Rush Hour 3/ Bitirim İkili 3, Yaşamın Kıyısında, Kabadayı, Golden Compass / Altın Pusula gibi ),

İmzalı Filmler Kuşağı; ( Hotel Rwanda, Les Choristes / Koro, Inland Empire, I’am Not Scared / Korkmuyorum gibi ),

Serbest Bölge Kuşağı; ( United93 / Uçuş 93, The Break-Up / Ayrılık, Jarhead, Miss Potter gibi ),

Kamikaze Kuşağı; ( Miami Vice, The Fast and The Furious: Tokyo Drift / Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, Shoot Them Up / Hepsini Vur, The Sentinel / Fedai, Interpreter / Çevirmen gibi ),

Lunapark Kuşağı; ( Bratz, Alvin and The Chipmunks / Alvin ve Sincaplar , Garfield , Big Momma’s House 2 / Vay Anam Vay 2 gibi ) ve Arka Pencere gibi ( The Grudge / Garez, 30 Days of Night, Halloween Project, The Messengers / Haberciler, Pulse / Nabız, Land of The Dead / Ölüler Ülkesi gibi ) kuşaklarında gerilim, korku, aksiyon, aile ve çocuk filmleri vs türlerde;  ödüllü filmler, tanınmış stüdyo ve gişe filmlerini günün her saatinde kesintisiz olarak seyircisiyle buluşturmayı hedefliyor.
.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!