Şimdi alışveriş zamanı (MODA)

Güncelleme Tarihi:

Şimdi alışveriş zamanı (MODA)
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2010 00:00

Birçok ülkede sona ermiş olsa da, ülkemizde indirim sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Bence önümüzdeki sezonda da kullanabileceğiniz ürünleri halen çok uygun fiyatlara bulma şansınız varken evde durmayın. Aşağıda yeni sezonda hakimiyetini sürdürecek trendleri veriyorum; bir göz atın, dışarı çıkın, hem eğlenin hem de kârlı çıkın!

Haberin Devamı

Mağazalarda yeni sezon ürünleri parlamaya başladı... Ama unutmayın, aynı mağazada, ücre köşedeki raflarda en az yeni sezondakiler kadar etkileyici bir ürün yarı fiyatına alıcı bekliyor olabilir.

Eğer ucuz diye aldıklarınızı çok geçmeden demode bulup bir köşeye atmaktan çekiniyorsanız, size birkaç tavsiye vereyim... Ve indirimdeki ürünleri bu tavsiyelere göre değerlendirin: Çünkü o çizgilere uyanları önümüzdeki sezonda da rahatlıkla kullanabileceğinizden emin olabilirsiniz.
 
TRENDY RENKLER VE AYAKKABI MODELLERİ        

Renklerde size tavsiyem gri, beyaz, bej, camel ve yeşil tonlarını tercih etmeniz... Böylece aldıklarınızı önümüzdeki bahar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Modellere gelecek olursak... Önümüzdeki sezon bizi birçok farklı çizgi bekliyor, yani çeşit bol...

70’li yılların Amerika’sında çok popüler olan uzun eteklerden tutun da lise formalarını andıran mini etek ve gömleklere, yüksek belli pantolonlardan kısa şortlara sayısız tarz alternatifi var. Yani şu an edindiğiniz ürünlerin pek çoğu bir şekilde gelecek sezonun da trendleri arasında olacaktır.

Bu yaz hemen her mağazada karşımıza çıkan burnu açık kısa botlar; özellikle de leopar desenli, gri, bej, yeşil ya da kahverengi olanları, bu sonbaharda çok iş görecek.

Aynı şekilde dolgu topuklu veya platformlu ayakkabılar, düz sandaletler ve sivri burunlu babetler de... Hatta babetlerin lame ya da roze renklerine indirimde rastlarsanız, sakın kaçırmayın derim.

BU ÜRÜNLERİ KAÇIRMAYIN

İndirimli reyonlarda gözünüze çarparsa mutlaka inceleyin dediğim diğer ürünleri de madde madde sıralayayım:

- Vücut tipinize uygun modellerde beyaz, gri ve siyah tişörtler
- Her renk ve modelde süet ya da deri ürünler...
- Okul formalarını anımsatan gömlekler, yelekler, ekoseli ya da düz renkte yüksek belli mini etekler
- Yüksek belli, bol paça pantolon
- şalvar pantolon ve abiye tulumlar
- Dantel detaylı her türlü kıyafet ve aksesuvarlar
- şort (yeni sezonda siyah çorap ve botlarla rahatlıkla kullanabilirsiniz)
- Boyfriend ceket
- Vatkalı kısa ceketler (tek fark vatkaların biraz daralıp sivrilmesi)
- Çiçek desenli ya da düz renkte uzun şifon elbiseler (Bunları kışın çorap, bot ve kısa bir deri ceketle, yazın ise sandaletlerle rahatlıkla kullanabilirsiniz)
- Büstiyer olarak kullanabileceğiniz mayolar
- Asker üniformalarını anımsatan kıyafet ve aksesuvarlar

Haberin Devamı

Yerçekimine direnen tasarımcı: Natacha Marro
 
İlk mağazasını 2000 yılında Londra’da açan Natacha Marro, 14 yıl içinde David Bowie, Gwen Stefani, Goldfrapp, Daphne Guiness, Grace Jones, Girls Aloud, Olivia Newton John gibi dünyaca ünlü yıldızların vazgeçilmezi olmayı başardı. Topuksuz, yalnızca ön kısmındaki platform üzerinde yükselen ayakkabı tasarımları ise Marro’nun moda dünyasında iyice parlamasını sağladı.
Son “Yıldız Savaşları” (Star Wars) filminde Luke Skywalker ve Obi One’ın ayakkabılarını tasarlaması da istenen tasarımcı, yüksek ökçeler ve yerçekimine karşı koyan topuksuz dolgu ayakkabılar denince akla gelen ilk isim artık...
Kişiye özel tasarımlar yapan Marro, 20ltd.com sitesine özel 10 parçalık koleksiyonuyla da müşterileriyle buluşuyor.
Hayal gücünü zorlayan bu iddialı tasarımları daha detaylı incelemek istiyorsanız, www.natachamarro.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!