Seyşeller, Maldivler, dünya turu yaptım

Güncelleme Tarihi:

Seyşeller, Maldivler, dünya turu yaptım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2012 00:00

Dila Kurt, 2008’de zayıflamak için gittiği Dr. Muzaffer Kuşhan’ın kliniğinde yaşamını yitirdi. Kuşhan, iki yıl hapse çarptırıldı ancak cezası ertelendi. Kuşhan, ortalıkta görünmediği dört yılını anlattı.

Haberin Devamı

“Bu ölümle mesleki hayatım riske girmedi. Ortada sadece bu ölümü kullanan medyanın, bana duyduğu kin ve nefretle yaptığı korkunç bir infaz var. Hiçbir zaman suçluluk duymadım, vicdan azabı çekmedim. Kızcağız, hızlı kilo verdiği için ölseydi, otopside kalbi küçücük çıkardı. Rahmetli olduğunda 25 kilogram fazlası vardı. Mahkeme bitmedi. Yargıtay safhası var.

/images/100/0x0/55eb4edaf018fbb8f8b8df73

SEBEP GİZLİ KALP HASTALIĞI

Bu ölümün benimle hiç alakası yok. Gizli kalp hastalığı. Bu hastalığa karşı hiçbir şey yapamıyorsunuz ve asla kurtaramıyorsunuz. Yüzlerce örnek verebilirim. Mesela geçen pazar yapılan Avrasya Maratonu’nda, 35 yaşında bir adam öldü. Sporcuydu ama gizli kalp hastasıydı. 2010’da Antalya’da benimki gibi bir otelde aynı şekilde bir ölüm oldu. Otel sahibi de doktor, kardiyolog üstelik. Zayıflamak için gelenlerden biri, dördüncü gün fenalaşıyor. Girişindeki testler tekrarlanıyor, yine bir şey bulunamıyor. Ama o erkek, ertesi gün kahvaltı sonrası ölüyor. Otel sahibi doktor hanım, benim gibi bütün müdahaleleri yaptığı halde kurtaramıyor. Onların oteli kapatılmıyor, benimki üç yıl kapatılıyor. Onlar beraat etti üstelik.

Haberin Devamı

OTELİM YİNE FAALİYETTE

Dr. Kuşhan Oteli, 15 Nisan 2012’den beri aynı faaliyetini sürdürüyor. On binlerce hastam bana inancını kaybetmedi. Şu anda da kalanların yüzde 70’i kiloluysa suçum ne? Müşterim olamazsın mı diyeceğim? Ormanda yürüyor, spor yapıyor, diyet mönüden besleniyor. Doluluk oranı gittikçe artıyor.

RUSLARI ZAYIFLATTIM

Fransız, Rus, Belçika’dan da hastalarım vardı. Ölüm olayından sonra çok teklif aldım yurtdışından. Karadağ’dan geleni kabul ettim. Oradaki bir otelde, Ruslara yönelik çalıştım. Gidip gelmek zahmetliydi. Bıraktım, ölmeden önce görülecek yerler listesi vardır ya, bütün dünyayı dolaştım. Maldivler ve Seyşeller, Singapur, Küba…”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!