Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2004 00:10

Sonbaharın keyfini yürüyerek çıkarın

1950’lerde çöl ve engebeli araziler için üretiği Wallabee modeliyle tanınan İngiliz ayakkabı markası Clarks, yeni yürüyüş koleksiyonunu piyasaya sundu. Active Air, Flex24 teknolojileri ve Gore-Tex gibi su geçirmeyen malzemelerle tasarlanan sonbahar yürüyüş koleksiyonu size doğayı özgürce keşfetme olanağı sağlayacak. Değişik model ve renklerde tasarlanan Clarks yürüyüş koleksiyonu rahatlığın yanı sıra şıklığınızı da garanti ediyor. www.clarks.com

Yolda kuruyan ciltlere

Stres, hava değişiklikleri, seyahat, çevre kirliliği, gece geç saatleri yaşama ve yaşlanma nedeniyle kuruyan ciltlere Dermologica üç üründen oluşan özel bir paket sunuyor. Dermalogica’nın nemsizliğe karşı kurtarıcı ürünleri Multi Active Toner, Skin Hydrating Masque ve Skin Hydrating Booster içeriyor. Bu üç ürün, içeriklerinde bulunan sudaki ağırlığının bin katı kadar nem tutabilme özelliğine sahip Hyalüronik asit, acı portakal, lavanta, nane (balm mint), salatalık ve deniz yosunu özü gibi rahatlatıcı bitkiseller ve antioksidan A, C ve E vitaminleriyle cildi rahatlatıp, onarmaya yardımcı oluyor.

Pil devri kapanıyor

Citizen doğa dostu farklı bir saati piyasaya sundu. Gücünü ışık enerjisinden alan Citizen Eco Drive pil israfına son vererek çevreyi daha az kirletiyor. Tasarımıyla da dikkat çeken Eco Drive’ın özellikleri bununla sınırlı değil. Saat 100 metreye kadar su geçirmezlik özelliğinin yanı sıra kronometre, takvim ve alarm özelliğiyle kullanıcısına hayatı kolaylaştırıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!