Seyahat Çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat Çantası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 00:00

Haberin Devamı

Ağırlığı 220 gram

Abdullah Kiğılı’nın ilkbahar-yaz ceket koleksiyonu erkeklerin beğenisine sunuldu. Ağırlıkları 220 gramı geçmiyor. Yüzde 100 pamuk kumaşı sıcak günlerde terletmiyor. (www.abdullahkigili.com.tr)

Çocuğunuz için sağlıklı ayakkabılar

Matraş’ın çocuklar için tasarladığı koleksiyonunda hafif, doğal ve sağlıklı malzemelerden hazırlanmış ayakkabılar var.
2-12 yaş arasındaki çocuklar için hazırlanan koleksiyon İstanbul’da Abdi İpekçi, Akmerkez, Galleria, Palladium, İstinyePark; İzmir’de Alsancak, Agora; Ankara’da Tunalı Hilmi ve Antalya’da Depo mağazalarında yer alıyor. (www.matras.com)

Dayanıklı ve işlevsel

Mandarina Duck’ta seyahatlerinizde kullanabileceğiz işlevsel, modern, dayanıklı ve şık çanta, valizler bulabilrsiniz. Yüzde 50’ye varan indirim fırsatı için bugün son gün. Farklı renk seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Mandarina Duck mağazaları Kanyon ve İstinye Park Alışveriş Merkezleri’nde.

Haberin Devamı

Mayonuzu aldınız mı

Argento’nun mayo, mayokini ve bikinileri farklı renkler, desenler ve modellerle kadınlara hitap ediyor. Havuzda, denizde şık görünmek, rahat etmek isteyenler için. (www.argento.com.tr)
 
Rahat ve şık

DKNY Jeans’te sıcak günlerde rahat edeceğiniz kıyafetler var. T-shirt ve mini elbiseler, pantolon ve şortları
değişik renk ve baskılarla bulabilirsiniz. (http://dknyjeans.com)

200 metreye kadar su geçirmiyor

Casio g-shock saatler, darbelere dayanıklılığın yanı sıra kronometre, alarm, tam otomatik takvim ve 200 metre su geçirmezlik özelliğine sahip. Mor, fuşya, fıstık yeşili, kırmızı, saks mavisi renk seçenekleri var. Tarz sahibi erkeklere hitap ediyor.

Saniyede 12 kare çekiyor

Sony ?77 fotoğraf makinesi, tam geçirgen hareketsiz ayna teknolojisine sahip. Ayrıca ince odaklama ayarı, görüntünün bir bölümüne zum yapılarak da doğrulanabiliyor. Toza ve neme dirençli fotoğraf makinesi saniyede 12 kare hızla arka arkaya çekebiliyor. (www.sony.com.tr)

Ellerinize bahar bakımı yapın

Bahar aylarının gelişiyle birlikte kışın kuruyan cildinizin bakımının yapılması gerekiyor. Dermokil el kremi ellerinize derinlemesine nüfus ederek cildinizi yeniliyor. İçeriğinde yer alan mineraller ve nemlendirici kompleksleriyle elleri güneşin zararlı etkilerinden koruyor. Eczaneler, parfümeriler ve yerel zincir marketlerden bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Göz çevresi ihmale gelmez

Dermalogica’nın “Multivitamin Power Firm” ürünü göz çevresindeki ince çizgilerin belirginleşmesini önlüyor. Sıkılaşma sağlarken cildin yenilenmesini hızlandırıyor ve cildi çevresel hasarlara karşı koruyor. İçeriğindeki A, C ve E vitaminleri ile cildi yumuşatıyor ve elastikiyetini artırıyor. (www.dermalogica.com.tr)

Saçlarınız tazelensin

Kış aylarında soğuk havanın kuruttuğu, nemsiz bıraktığı ve matlaştırdığı saçlarınızı baharla birlikte tazelemenin zamanı geldi. Novocrin Placenta şampuan, saç dökülmelerini azaltırken, saçları daha sağlıklı bir görünüme kavuşturur. Buğday plesentası ekstresi ve marine glikojenleri sayesinde saç folikülünün gelişmesini ve yeni hücrelerin oluşmasına yardımcı olur. Nemlendirici aktif maddeler saçın daha kolay taranmasını yanı sıra canlı ve parlak görünmesi sağlar. Novocrin saç bakım ürünlerini eczanelerde ve parfümerilerde bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!