Seyahat çantası

Güncelleme Tarihi:

Seyahat çantası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 00:00

Seyahatinize uygun bavul ve sırt çantası

İstanbul’daki Forum AVM’de 5 bin metrekarelik mağazasıyla hizmet veren spor perakende zinciri Decathlon’da yüzme, surf, trekking, fitness, tenis, basketbol, futbol, kayak, dağcılık, balıkçılık, paten, bisiklet gibi 60 farklı spor dalında spor ekipmanı, tekstil ve aksesuvar bulabilirsiniz. Decathlon’da 54.90 TL’den 109.90 TL’ye şık, renkli, kaliteli bavullar var. Mağazada seyahatlerinizde kullanabileceğiniz 12 TL’den başlayan fonksiyonel sırt çantaları, her havada kullanıma uygun, kolay taşınabilen bol cepli omuzdan askılı çantalar ve bel çantaları da bulabilirsiniz.

Fotoğraf tutkunlarına özel kampanya

Electro World, İstanbul’daki mağazalarından marka ve model fark etmeksizin, DSLR fotoğraf makinesi satın alan ilk 40 müşterisini Şile ve Ağva’da düzenlenecek foto safariye götürüyor. Yıl sonuna kadar sürecek kampanya dahilinde foto safariye katılmaya hak kazanan Electro World müşterileri, düzenlenecek olan günübirlik gezide uzman eğitmenler tarafından fotoğraf sanatının incelikleri hakkında eğitim alma fırsatını da bulacaklar. Organizasyona katılmaya hak kazananlar, özel araçlarla Ağva’ya gidecek, tüm gün sürecek gezi ve eğitimlerin ardından yine özel araçlarla akşam İstanbul’a dönecek.

Mevsimlik tişört

Tasarti.com’da sonbahar ve kış aylarında hırka ya da ceketle tamamlanabilecek tişört alternatifleri bulabilirsiniz. tasarti.com’da tişört tasarımları oylamaya sunuluyor ve her hafta en beğenilen tişört basılarak satışa sunuluyor. 30 TL fiyatla satışa sunulan tişörtler yüzde 100 sağlıklı su ve soya bazlı boya kullanılarak hazırlanıyor. Baskısı defalarca yıkanmasına rağmen bozulmuyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!