Sevgilisini yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Sevgilisini yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 21, 2009 00:00

Son dönemde çocuklarının dadısına "masaj yaparken" yakaladığı sevgilisi Brad Pitt’le arasının açık olduğu iddia edilen Angelina Jolie, Pitt’i Cannes Film Festivali’nde yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

HOLLYWOOD'UN EN GÖZDE ÇİFTİ

Bir gün önce Lahey’de, çocuk asker kullanmakla suçlanan Kongolu isyancı lider Thomas Lubanga’nın Uluslararası Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmasını izleyen Jolie dün de Pitt’in başrolünü oynadığı Quentin Tarantino’nun son filmi "Inglorious Basterds"ın galasına birlikte katıldı.

62’nci Cannes Film Festivali’nin ’Altın Palmiye’ ödülüne en yakın eser olarak görülen filmde başrolleri Brat Pitt ile Diane Kruger paylaşıyor. Film, Nazilerin peşine düşen Yahudi-Alman asıllı askerlerin hikayesini anlatıyor. Tarantino "Savaşa karşıyım ama savaş filmi yapmanın tutkulu ve insanı coşturan bir yanı var, hele savaşmadan sinema gücünün Nazileri yenmesi çok hoşuma gidiyor" dedi. Kırmızı halıda Angelina Jolie ile birlikte yürüyüp hayranlarına imza dağıtan Brad Pitt, "Filmde Nazi soykırımını yeniden yaşadık" dedi.

Haberin Devamı

Tarantino’nun filmiyle, İspanyol yönetmen Pedro Almodovar’ın tutkulu bir aşk hikayesini anlattığı ’Kırık Öpücükler’ filmi ve Fransız yönetmen Jacques Audiard’ın altı yıl hapse mahkum olan Arap kökenli banliyö şeyhi Malik’in hikayesini aktaran ’Bir Peygamber’ filmi de ’Altın Palmiye’nin güçlü adayları arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!