Sevgi Herşeydir

Güncelleme Tarihi:

Sevgi Herşeydir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2003 14:48

Şimdi şöyle bir düşünün.Hayatta güzellik ve para danil herşeye sahip olsanız.. Mutlu bir yaşamınız, parlak bir geleceğiniz olsa.Ama o güne kadar hiç tanımadığınız babanızın peşine düşseniz. Sonunda onu bulduğunuz da da babanızın iyi bir politikacı olduğunu ve kariyerini tehlikeye atmamak için sizi hayatına almakta tereddüt öğrenseniz... Sevgi Herşeydir (What A Girl Wants) adlı film işte böyle bir konu üzerine kurulu.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Daphne Reynolds, bir kızın istediği her şeye sahiptir; ya da öyle görünmektedir. Bu hareketli genç kız, kendine özgü eşsiz bir stili, bohem ruhlu annesi Libby’yle alışılmışın dışında bir ilişkisi ve önünde olanaklarla dolu bir gelecek bulunmaktadır. Ne var ki, dikkat çekici potansiyeline karşın, Daphne kendini yetersiz hissetmektedir. Hiç tanımadığı babasıyla bir gün karşılaşma hayalleri kurmaktadır. Libby, kızının babasıyla 17 yıl önce çalkantılı bir aşk yaşamış, ama sevgilisinin aristokratik ailesinin kendisini oğullarına layık bulmaması yüzünden bu ilişkiyi geride bırakmıştır.

Daphne, hayatında yer almayan babasıyla romanlardaki gibi bir ilişki yaşama düşünü gerçekleştirmek için, kendini Londra’ya giden ilk uçağa atar ve buraya varır varmaz babasının ünlü politikacı Lord Henry Dashwood olduğunu öğrenir.

Haberin Devamı

Henry’nin varlığından bile haberdar olmadığı kızını hayatına ve sosyal çevresine sokması ile Daphne’nin yüksek sosyetede boy göstermesi politik kariyerini tehdit edici bir çalkantıya neden olur. Babasının yaklaşmakta olan seçimler için yürüttüğü kampanyayı tehlikeye sokmak istemeyen Daphne, doğasında var olan canlı kişiliğini bastırır, sosyeteye uygun bir genç kız olmak için kendine çeki düzen verir. Ama babasının desteğine karşın, sinsi nişanlısı ve onun kıskanç kızı Daphne’ye yardımcı olmak bir yana, her adımında ona köstek olmaya kararlıdırlar...

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Dennie Gordon
Senaryo: Elizabeth Chandler , Jenny Bicks
Oynayanlar:  Kelly Preston, Soleil McGhee, Colin Firth, Eileen Atkins, Jonathan Pryce, Amanda Bynes
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!