Seksin satmadığı görülmedi

Güncelleme Tarihi:

Seksin satmadığı görülmedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 01:19

Kendi, yeni single’ı ‘Aşka İnanmaz’ için pembelerini üzerinden attı. 2013’ün en seksi kadını seçilmesinin üzerine “İçimdeki yeni ihtiras dolu dünyayı keşfediyorum” diyor.

Haberin Devamı

Pembe rengiyle özdeşleşmiştiniz. Pembeleriniz nereye gitti?
- Pembeler benim hobimdi, sevdiğim bir şeydi. Artık hayatımı müziğim üstüne kurmaya karar verdim ve onlar hayatımdan gitti.
Pembenin alternatifi mayo mu?
- Öyle demeyelim! Ben bu sayede hem kadınsı halimi, hem müziğimi ön plana çıkardım. Üzerimdeki her şeyi attım. Albüm öncesi sanatçılar imaj ve fotoğraf çalışması yapar. O çekim için kıyafetler toparlanır. Sonra o fotoğraflardaki imajı sanatçı hayatına döşer. O dönem öyle hissediyordum. Şimdi böyle hissediyorum.
O halde özelinizde de bikiniyle mi dolaşıyorsunuz?
- Evde, sahnede bu kıyafetlerle nasıl rahat dans ederim diye denemeler yapıyorum ve öyle giyiniyorum.
Seks her zaman satıyor mu?
- Şu ana kadar satmadığı görülmedi. Seksi bir kadın olmak popçular için avantaj.
Yeni imajınız daha çok satmanızı sağlayacak mı?
- İnternette “Bu kız kendine yıllarca neden eziyet etmiş?” diyorlar. Klipteki vamp görüntümle ilgili hiç almadığım kadar çok yorum alıyorum. Buradan da seksin sattığını anlıyoruz.

Haberin Devamı

Beyoncé ile aynı kafadayız

Yeni single’ınız ‘Aşka İnanmaz’la müzikal olarak nasıl bir değişim geçirdiniz?
- Sesimi daha iyi kullanmayı öğrendim. Olgun bir kadın gibi şarkı okumaya ve sahneye daha çok hâkim olmaya başladım. Dans dersleri aldım. Üç aylık bir çalışmanın sonucunda geçiş dönemimi yansıtan bu şarkıyı hazırladık.
Klibiniz ve danslarınızın Beyoncé taklidi olarak anılmasına ne diyeceksiniz?
- Klibim Beyoncé’nin klibinden iki gün sonra yayımlandı. İki günde o koreografiyi ve kıyafetleri ayarlayıp klip çekerek yayımlamamız mümkün değil.
Beyoncé mi sizden çaldı yani?
- Hayır ama demek Beyoncé’yle aynı kafadayız.
Şarkı sözlerinizdeki gibi aşkla ilişkiniz ona inanıp ve inanmama seviyesinde mi?
-Yok, ben aşka inananlardanım. Uzun süredir de bir birlikteliğim var. Yalnız aşkın sadece karşı cinse duyulan bir şey olmadığını düşünüyorum. Beni hayata bağlayan her şeye âşık olabilirim.
Bir kadına da aşık olur musunuz?
- Şimdiye kadar olmadım! Bundan sonra da ne olur bilemem. Dört sene önce böyle bir kadın olacaksın deseler “Hadi canım” derdim. ‘Boxer’ dergisi tarafından 2013’ün en seksi kadını seçildiniz. Sizin ‘seksi’ sıfatından anladığınız ne?
- Seksi seçildiğime inanamayanlardanım. Sanırım kendimde fark etmediğim ve görmediğim bazı yönler var. Kimine göre bikinili, kimine göre çok güzel bakan bir kadın seksidir. Benim için seksilik duruş veya bir tavırla olur. Sarışın olmam da seçilmemde etkili olmuş olabilir. Düşünüyorum da aklıma esmerken seksi olan bir kadın gelmiyor.
Seksi görünmek adına gidebileceğiniz en uç nokta nedir?
- Terry Richardson’ın fotoğraflarına bakıyorum. Tamamen çıplak poz vermiş bir kadında beni cildi değil bakışları çekiyor.
Seks önemli midir sizin için?
- Sağlıklı bir hayat yaşayan herkes için önemli değil midir? Gerçi Türkiye’de bu konular tabu ama bir tabir var burada söylemem doğru olur mu?
Bu lafı ettikten sonra söyleyin bence...
- Doğa kullanmadığın şeyi alır ve atar. Mesela beyninizi kullanmazsanız yaratıcı olamazsınız. Aynı bu hesap. Bu yüzden seks için de gerekeni kullanmanız gerekiyor.
Siz kimleri seksi buluyorsunuz?
- Bade İşçil çok seksi bir hatun. Fahriye Evcen’in de tavrını ve duruşunu seksi buluyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!