ŞEKERLEME DELİSİ

Güncelleme Tarihi:

ŞEKERLEME DELİSİ
Oluşturulma Tarihi: Eylül 08, 2011 00:00

Dünyanın en seksi kadınları arasında gösterilen Megan Fox, Elle dergisi için objektif karşısına geçti. Birbirinden seksi pozlar veren oyuncu, hakkında merak edilenleri de anlattı.

Haberin Devamı

MEGAN FOX FOTOĞRAFLARI

İç çamaşırı ve jeanden sonra şu anda makyaj, kozmetik, parfüm dahil Giorgio Armani güzellik ürünlerinin yüzüsünüz. Bu işbirliği nasıl başladı?
- Birkaç kez Armani markasını taşımışlığım vardı ve sanıyorum modaevlerinin radarlarına da böyle yakalanıyorsunuz. ılk görüşmenin nasıl gerçekleştiğinden çok emin değilim. Jean ve iç çamaşırları için poz vermeye başladım; bu iş bir şekilde parfüm ve güzellik alanına doğru yönlendi. Ardından da her şey çığ gibi büyüdü. 

Bay Armani’yle ilişkiniz nasıl?
- Bana karşı her zaman son derece kibar ve iyi davranıyor. Ufak tefek ama inanılmaz güçlü biri. Böyle bir ikonun etrafında olmak çok hoş. Nazik ve çok tatlı bir adam. Ayrıca doğum günümde bana çiçek gönderdi.

Güzellikle ilgili tanımınız nedir?
- Bir parça cinsellik barındırırken; aynı zamanda kolay ve elegan olan.

Peki ya güzellik sırlarınız?
- Uyku, su ve yeşil çay içmek, egzersiz yapmak, aşırı güneşten kaçınmak ve pozitif düşünmek.

Bir moda bağımlısı mısınız?
- Shop Bop isminde bir web sitesi var ve evet, bu anlamda bir bağımlılığa sahibim. Canım bir şeye sıkılmışsa, hemen bu siteye giriyorum. Shop Bop söz konusu olunca alışverişkolik oluyorum. Bir şeyler satın almak, sanki endorfin salgılamamı sağlıyor ve bir anda moralim düzeliyor.

Kişisel tarzınız nedir?
- Bu tip şeylerden epey bıktım aslında. Yani sürekli stil ve kıyafet meseleleriyle ilgilenip yüksek topuklularla gezmek yorucu olabiliyor. Ama elbette modayı yakından izliyorum ve nasıl giyinmem gerektiğini gayet iyi biliyorum.

UFUKTA ÇOCUK GÖRÜNMÜYOR

En zayıf noktanız nedir?
- şekerleme ve ayakkabılar.

Fransız, ırlandalı ve Amerikan yerlisi kanı taşıyorsunuz. Bunların her birinden hangi mirasları aldınız?
- Sanırım göz rengim ve çillerim ırlanda’dan miras. Ailem esmer ırlandalıdır. Fiziksel delillere bakacak olursak, elmacık kemiklerimi Amerikan yerlisi atalarımdan almışım. Fransızlığımla ilgili bir şey bilmiyorum. Belki de kişiliğimde onlardan aldığım özelliklerim vardır.

Yeni filminiz “Friends with Kids”ten söz edelim biraz...
- Jon Hamm ve Adam Scott da bu filmde yer alıyor. Jon inanılmaz bir oyuncu; ama aynı zamanda müthiş bir komedyen. Filmi yazan ve yöneten, Jon Hamm’in eşi Jennifer Westfeldt... Kristen Wiig ve Maya Rudolph da projede görev aldı. Yani kadro dört dörtlük. Konuya gelince, yirmili yaşlardaki bir grup arkadaş, otuzlarında çoluk çocuğa karışıyor ve bir geçiş süreci yaşanıyor. Peki ya evlenmeyen ve çocuk sahibi olmayanlar ne yapıyor? Film, bu geçişi anlatırken; arkadaş olan Jennifer ve Adams’ın birlikte bebek sahibi olmaya karar verip özgürce ruh eşlerini aramaya devam edebilme planlarıyla örülüyor. 

Jon Hamm’le birlikte rol almak keyifli miydi?
- Hem de çok. Jon komik ve çok yetenekli bir oyuncu. Bana çok iyi davrandılar ve setin havası hep çok olumluydu. Herkes gayet mutluydu ve işini severek yaptı. Bu projeden gerçekten keyif aldım.

Son olarak 2012’de sizi neler bekliyor? Heyecan veren bir proje var mı?
- Bu sene “Friends with Kids” gösterime girecek. Ayrıca Judd Apatow’un “Knocked Up”ın devamı sayılabilecek sonraki filmi için hazırlanıyorum. Herhangi bir şahsi projem şu an için yok. Ufukta henüz çocuk doğurmak da görünmüyor.        

Haberin Devamı

KENDİMİ HAYVANLARA ADAYABİLİRİM

Haberin Devamı

Sizi kalbinizden vuran bir şey var mı?
- Los Angeles’ta yüreğime hitap eden işler yapan bazı gruplarla birlikte çalışmalarım oluyor. Hayvanları çok seviyorum. Bu konuyla ilgili bağışlarda bulunuyorum ve bazı etkinliklere katılıyorum. Bir filin kurtarılmasına yönelik bir çalışma var mesela şu günlerde; gidip iki hafta orada bizzat çalışabilmeyi isterdim. Bu tip konular ilgimi çekiyor. Köpeklerim, bir kedim ve kuşlarım var. Hatta bir ara “Piggy Smalls” adını verdiğim bir domuz da edinmiştim.

Brigitte Bardot, kariyerinin zirvesinde her şeyi bırakıp kendini hayvanlara adadı. Siz de böyle bir şey yapabilir misiniz?
- Brigitte Bardot’yu seviyorum; hayvanları da seviyorum. Yaptığını çok iyi anlayabiliyorum. Sanırım ben de bunu yapabilirdim. Bence hepimiz benzer çalışmalar yapmayı arzu ediyoruz aslında. Bu çalışmanın illa hayvanlarla ilgili olması gerekmez. Konu, kendimizle ilgili fedakarlıkta bulunup başkaları için bir şey yapmak; başka insanlara yardım etmek veya gezegenimizi korumaya yönelik çalışmak. Yani Bardot bence doğru bir şey yaptı; son derece cesur bir hareketti bu.

Haberin Devamı

NE ZAMAN DÜĞÜN GÖRSEM AĞLARIM

Geçen sene büyük bir gizlilik içinde Hawaii’de evlendiniz. Peki Kate Middleton ve Prens Williams’ınki gibi dev ölçekli düğünler hakkında ne hissediyorsunuz?
- Bütün düğünler beni duygulandırır. Televizyonda ne zaman bir düğün görsem ağlarım. Hâlâ birisinin evleneceğini duyunca bile gözlerim doluyor. Hiçbir zaman şaşaalı bir düğün istemedim; çünkü evlenmek benim için kişisel bir olay ve iki kişiye ait. Ama insanların neden “büyük” düğün yapmayı arzu ettiklerini de anlayabiliyorum. Bunları seyretmeye bayılıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!