Seferler arttı uçuşlarda indirim var

Güncelleme Tarihi:

Seferler arttı uçuşlarda indirim var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2010 12:37

Bugünlerde seyahate çıkacaksanız uçak seferlerindeki artış ve fiyatlardaki indirimi atlamayın. Çoğu havayolu şirketi uçuşlarında indirime gidiyor.

Haberin Devamı

Lufthansa Alman Havayolları, İzmir’den her gün saat 16.05’te düzenlediği mevcut seferine ek olarak sabahları bir İzmir - Münih seferi daha yapmaya başlayacak. Lufthansa’nın 30 Mart’tan itibaren yapacağı ikinci sefer sayesinde, sabah İzmir’den 08.15’te hareket eden yolcular saat 09.55’te Münih’e ulaşacaklar. İzmir-Münih seferi 30 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İzmir- KKTC karşılıklı tarifeli seferlerini haftada üç gün olarak düzenleyen Atlasjet Havayolları da, 1 Mart’tan itibaren cumartesi günleri hariç İzmir - KKTC uçuşlarını haftada 6 gün gerçekleştirecek. Ayrıntılı bilgiye ulaşmak için 444 3 387’yi tuşlayabilir ya da www.atlasjet.com web adresini tıklayabilirsiniz.

Pegasus Havayolları ise, İsviçre’nin Zürih ve Basel kentlerine İstanbul ve İzmir’den her şey dahil gidiş-dönüş 111 euro’ya seyahat edilebilecek kampanya başlattı. Karşılıklı İstanbul-Basel, İstanbul-Zürih ve İzmir-Zürih uçuşları için şubat ayı boyunca bilet alan yolcular, 1 Şubat-31 Mart tarihleri arasında her şey dahil 111 euro’ya seyahat edebilecek. Kontenjanla sınırlı olan seferlerin biletleri ve detaylı bilgileri “www.flypgs.com” web sitesinden, çağrı merkezi (Tel: 444 0 737) ve Pegasus bilet satış acentelerinden temin edilebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!